Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung j700 program...?
Sponsorlu Bağlantılar
nzm_123
Üye
evet bende bu 128 160 piksel yazdım bikaçtane oyun buldumda program bulamdım bu sitedede yok heralde ama jar jad atyon tlfona ordan birini üzerine basıyon kendi yuklemeye geçiyo ztn
arkadaslar bende samsung j700 aldım fakat bir sorun cıktı müzik çalar dinlerken baska birsey yapamıyorsun mesela müzik çalar dinliyorum mesaj yazmak istedigimde müzik çalar kapanıyor yardımcı olun lütfen simdiden saolnu
Ya aynı sorun bende de oLuyo...bi ekLenti Lazım gaLiba...öLe okumustum...ama bende arıyorum o ekLentiyi...
tayfunsezgin
Kapalı Hesap
şanslıyım
burakrock1
Üye
arkadaşlar ben symbiyan programı isyom yükleniyormu?
dadas1910
Üye
sikiyim böle işi
pizvan
Üye
küfür yok lütfen vede sağolun paylaşım için program yokmu ya :S
fadilboy66
Üye
lan ebn tükürüyüm böyle işe
hakann233
Üye
siz 128x160 oyunlar diye yazın bu siteden. bir de jadmaker diye dosya var onuda indirin.jarlı dosyada saga tıklayıp jad maker dediginde o da aynı yere jad olarak gelir.bu ikisini de telefona attıgında açarsın yüklenir
bnde o telefon war oyun vb herahangibir seyde yardım ederim msn mi eklein [email protected]
samsung22
Üye
bende j700 icin pes 2009 ve fifa 2009 da var %100 calisiyor
omeralonewolf
Üye
tşk
--------------- Ekleme ---------------
alın size birçok oyun var içinde 15 tane falan Call Of duty Fifa 2005 vs oyunlar var içinde n:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emeğe saygı...
--------------- Ekleme ---------------
EMeGe SaYGı
zaggum
Üye
arkadaşlar telefona oyun yüklemek için other files dosyasına jar ve jad atıyoruz ve jar tıklıyoruz yükle diyoruz yükleniyor kendi kendine oyunlar dosyasına gidiyor
işte bukadar çalışmıyo felan demeyin yapamıyoruz deyin
omeralonewolf
Üye
ewt bende oyunlar açılıyor
nzm_123
Üye
he yaw 128*160 çözünrlük falan yaz nette bulursun ben ole buldum
nympHetamine_xX
Üye
ya arkadasLar müzik çaLar için bişi buLan varsa yardım edebiLir mi
(sema)
Üye
samsung j 700 tema nasıl yüklenir?
bileniniz varmı?
BİGKİNG89
Üye
SLM KARDEŞİM SENDEN OYUN KURULUMU İSTİYECEKTİM YA BEN SANA MSN ADRESİMİ VERSEM ORAYA EMAİL OLARAK ATARMISIN BEN İNDİREMEDİM... CEVAP BEKLİ[email protected]
mustafa786
Üye
işe yaramıyor
hkn_hkn
Üye
yha şu mzk çaları yapabilen varmı ....mesaj yazrken fln şarkı dinleyemezmiyiz bu telde ???? cvplarınız için şimdiden sağolun!!!!!!!