samsung j700 program...?

Sponsorlu Bağlantılar

kararapper

Üye
    Konu Sahibi
samsung j700 program...?
Selam arkadaşlar ben geçenlerde samasung j700 aldım. Ancak telefona hiçbir program, oyun yükleyemiyorum. Jad ve jarları denedim ollmadı. sis zaten bunun formatı değil bildiğim kadarıyla. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız? (Bi de hiç bir sitede j700 ile ilgili bir şey de bulamadım) Neden acaba? Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: zamansizmerde ve buraak

hhaannddee

Üye
:) gerçekten j700 hakkında ne bu sitede nede başka sitelerde bi bilgi var çok sinir bir durum:( oyun şifresi istiyorum artık son çare buda. zaten oyun moyun yüklenmio lanet olasıca tele:) artık hayırlısı:@

cecen0658

cecen0658

Üye
bende aldım msn programı arıyorum hiçbiryerde yok yeni çıktığı için hiç program yok.

murat_123456789

Üye
bakın j700 bendede var nasıl jar jad dosyasını olmuyo jar ve jad at jad agel yülede yükler ben bir sürü oyun program yükledim

--------------- Ekleme ---------------

eğer yapamazsanız yardımcıolurum

crazy_man_4268

Üye
arkadaşlar bu jar ve jad dosyalarını nasıl ve nerden yukaleyebılrım...
(yardımcı oluarsanız sevınırm)

muhgiz

Üye
evet jar ve jad nerden buluna bilir acaba murat

canki1903

Üye
murat bi şe yazmışın adam gibi yap mill boşu boşuna oyalama

fatihist_sf

Üye
Arkadaşlar Bende j700 kullanıyorum aşağıdaki linkte ayrıntılı şekilde anlatılmış ve oyunlar verilmiş.. Ve işe yaradağını %100 garanti ederim..

odan_53

Üye
sağolasın kardeşim

digitall

Üye
arkadaşlar internette binlerce oyun ve program var bende de aynısı var sitelerde aratın 128 160 ekran çözünürlüğünde jar ve jadları ayen atın bakın bakalım nasıl çalışıyor. yapamıyorsanız yardım edeyim şimdi ben office tutun pes 2008 e kadar hepsi var.

eğer sadece jar varsa bizim sitede olan jadmaker adlı programla jad yapın

fatiherdem

Üye
arkadaşlar merhaba bende j700 kullnyrm pc suıte uzerinden müzik aktarımı yapıyorum sadece telefon bellegine kaydediyor.bellek kartı telefonda gözüküyor ama pc suıtte göremiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

mustafa-42

mustafa-42

Üye
Arkadaşlar benimde j700 var bazı programlar uyuyor ama jar uzantılı dosyaları jad uzantısına cevirin ikisinide aynı dosya içerisinde bellek kartına atın ve orda jad uzantılı dosyayı calıştırın kurulum başlatılır ve oyun ve diger dosyalara kısayolu yüklenir

grkans

Üye
arkadaşlar merhaba bende j700 kullnyrm pc suıte uzerinden müzik aktarımı yapıyorum sadece telefon bellegine kaydediyor.bellek kartı telefonda gözüküyor ama pc suıtte göremiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşım kusura bakma daha yeni gördüm. bellek kartına müzik resim...vs
yüklemek istiyorsan pc studio dan diil. yığın depolamadan gireceksin:nono:şimdi telefonundan:
ayarlar/pc bağlantıları/yığın depolamayı işaretle usb ile telefonu bilgisayara tak.Bilgisayarım/çıkarılabilir disk'e gir
bellek kartı açılıyor.:oke::naughty:

Arkadaşlar benimde j700 var bazı programlar uyuyor ama jar uzantılı dosyaları jad uzantısına cevirin ikisinide aynı dosya içerisinde bellek kartına atın ve orda jad uzantılı dosyayı calıştırın kurulum başlatılır ve oyun ve diger dosyalara kısayolu yüklenir

program veya oyun yüklemek istiyorsan ilk önce prağramın jad uzantılısını gönder sonrada jar uzantılısını gönder sonra telefondan jad uzantısını aç kurulum başlar:sn:

dinccine

Üye
arkadaslar eger dosyanın jar ve jad ı varsa calısır jar var jad yoksa jadmaker indir bu sitede var

kerimmanyak

Üye
Arkadaşlar Bende Çok Araştırdım Samsung'a Oyun Yükleme Konusunu ve Sonunda Buldum !!
Şimdi Link'i Açıyoruz ve Dosyayı İndiriyoruzzz ve İçindeki ( jad. ve jar. ) Dosyalarını Telefona Other Files'e Atıyoruz ve Sonra ( Diğer Dosyalarım ) Dosyasına Giriyoruz ve (jad.) Dosyasını Açıyoruz ve ( Oyunlar ve Diğerleri ) Dosyasına Oyunumuz Yükleniyor...

Yalnız Arkadaşlar Ekrana Sığmayan Oyunlar Var Örn. Call of Duty ve Fifa 2005 v.s v.s Mario ve Football Fans 2006'da Sığıyor...

Kolay gelsin..

Link:

Alıntıdır Arkadaşlar ...

cabbbar

Üye
hacı ben program bile yükledim msj atın yardımcı olam

tunahen

Üye
üye oluyom

mail gelmiyo mq

ali61kaya

Üye
ya ben bu senin verdğin rapidshareye girdim yüklemek indirmek içn ama error yani hata yazıo inmio

NİRVANACANER

Üye
arkadaslar bende samsung j700 aldım fakat bir sorun cıktı müzik çalar dinlerken baska birsey yapamıyorsun mesela müzik çalar dinliyorum mesaj yazmak istedigimde müzik çalar kapanıyor yardımcı olun lütfen simdiden saolnu

hakann233

Üye
arkadaşlar tek tema yüklenmiyor gerisi hep yükleniyor oyun program vs vs

Takipçi Satın Al

Üst Alt