Haber samsung iyice saçmaladı

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Android telefon kullananların kaçı custum rom kurmayı biliyor ?

Kıyaslama yapacaksan telefonun kendi orjinal haliyle kıyaslama yapacaksın.
Kıyaslama yapılacaksa işletim sisteminin orjinal hali ile kıyaslama yapacaksın.

Ha şöyle bir olay var.Touchwiz ile wp yi kıyaslasak özellik açısından farkla touchwiz kazanacaktır.Önemli olan o kasmaya değmesi.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Telefonunun dandik serilerdense napalim messevim benimki 402K seriisi.en son seri

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ana surum olarak 4.1.2 / 4.2.2/ 4.3.0/4.4.4 ve şimdide android L alan bi sistemle ara güncelleme almış telefonları karşılaştırmak garip
Ara güncelleme guncellemedir. Sizinkindede tasarım değişiyor sadece.

messevim

messevim

Üye
Namusum serefim ustune yemin ederim mubarek ramazanda bikere bile tek kasma bile yasamadim ayrica uslubunu bil yalan.soyleyen senin gibi olsun
Peki kardeşim. Hemen şimdi bir tane ekran alıntı videosu çeken bir program yükle telefona. Daha sonra rehberi aç ve sağ sekme sol sekme arasında geçiş yap... Gerçekten bunu görmek istiyorum.

tapatalk

tapatalk

Üye
Modlar ne için müdahele edecek ? Birbirimize hakaret mi ediyoruz ? bildiklerimizi paylaşıyoruz sadece.
Tw'nin sorunlarını androidinmis gibi yansıtıp sistemi sürekli kötülemek bence hakaretten daha kotu cahillik kotu

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
kastim rom kurdum yemedi :(

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Peki kardeşim. Hemen şimdi bir tane ekran alıntı videosu çeken bir program yükle telefona. Daha sonra rehberi aç ve sağ sekme sol sekme arasında geçiş yap... Gerçekten bunu görmek istiyorum.
Sana birseyler kanitlamak zorunda degilim ben lafimin arkasindayim telefonunun serisinden kaynaklanan problem yasadgin belli insanlari yalanclikla ithaf etme bidaha

messevim

messevim

Üye
Kıyaslama yapılacaksa işletim sisteminin orjinal hali ile kıyaslama yapacaksın.

Ha şöyle bir olay var.Touchwiz ile wp yi kıyaslasak özellik açısından farkla touchwiz kazanacaktır.Önemli olan o kasmaya değmesi.
İşletim sisteminin orjinal hali costum rom yüklemek mi peki ?
Sana birseyler kanitlamak zorunda degilim ben lafimin arkasindayim telefonunun serisinden kaynaklanan problem yasadgin belli insanlari yalanclikla ithaf etme bidaha
Bana kanıtla demiyorum. Sadece sözünün eri ol diyorum. Yalancılıkla ithaf etmiyorum.. buyur.. eğer dediğin gibi ise zaten çeker bir video paylaşırsın bizleri... bende herkesin önünde senden özür dilerim yanılıyorsam..

tapatalk

tapatalk

Üye
The SLayeR

The SLayeR

Üye
İşletim sisteminin orjinal hali costum rom yüklemek mi peki ?
Bana kanıtla demiyorum. Sadece sözünün eri ol diyorum. Yalancılıkla ithaf etmiyorum.. buyur.. eğer dediğin gibi ise zaten çeker bir video paylaşırsın bizleri... bende herkesin önünde senden özür dilerim yanılıyorsam..
Yaw he he

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Nexus un ayrıcalıklı dünyasına hoşgeldiniz. :)
Verecek cevap kalmayınca verilen cevap.
Sakamisin sen.kimsinde senden cekineyimki g2 in dandikse ben napayim kardesim yasamadim.kasma aha simdide dedigine baktim uyguladim.yok.kasma falan hatta 3 kere baktim

The SLayeR

The SLayeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
PriZm

PriZm

Üye
Bu arada telefon uygulamasında bilinmeyen birşey söyleyeyim.sekme değiştirerek rehbere geçtiğinizde aslında farklı bir apk açılıyor.Aosp da buna rağmen kasma olmadığı gibi, touchwiz gibi romlarda kasma gözlenebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

Üst Alt