Haber samsung iyice saçmaladı

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Wp da ram sınırı var, çünkü sistemde aslında boş ram yok.Araştırabilirsiniz.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Wp de bise yokki tel kassin :) igrenc bi arayuz ve 3.parti uygulma dlu markt

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Her sistem kendine göre iyidir . Özgürlük isteyen android . Hız ve sadelik isteyen wp ve ios bu kadar

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
Wp de bise yokki tel kassin :) igrenc bi arayuz ve 3.parti uygulma dlu markt
Market konusun da Androidin marketinden daha temiz.

Sen arayüzüne iğrenç dersin, bir başkası muhteşem der.. görecelidir..

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kahraman333333 ve mehsevim
messevim

messevim

Üye
Wp da ram sınırı var, çünkü sistemde aslında boş ram yok.Araştırabilirsiniz.
Boş RAM yok ama yağ gibi akıyor telefon ?

Ben wp taraftarı değilim. Android kullanıyorum. 2GB RAM lı android telefonlar bile hala rehberde bile kasıyor.. Bu sorun ilk çıkan wp telefonun da bile yok.

PriZm

PriZm

Üye
Boş RAM yok ama yağ gibi akıyor telefon ?

Ben wp taraftarı değilim. Android kullanıyorum. 2GB RAM lı android telefonlar bile hala rehberde bile kasıyor.. Bu sorun ilk çıkan wp telefonun da bile yok.
Bence bilgilerini tazelemen gerek.Ya aosp görmedin yada bilerek rehberi yavaş açan touchwizi örnek gösteriyorsun.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, Türe ve The SLayeR
symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
taçvizde kasıyo kamki o .d.d

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Messevim Bnim telde 2 gb ram android ama hic kasmiyor telin srunlu die androidi genellyemezsin

messevim

messevim

Üye
Messevim Bnim telde 2 gb ram android ama hic kasmiyor telin srunlu die androidi genellyemezsin
Aynı telefonu kullanıyoruz seninle. Bana kesinlikle çıkıpta benim telefonum rehberde kasmıyor deme.... mübarek ramazan ayında fanboyluk yapayım derken yalan söylemeye gerek yok.

PriZm

PriZm

Üye
O zaman aosp yerine firma romlarını kıyaslamaya sokman fazlasıyla yanlış.

Bu arada wp de ram dolu olmasına rağmen kasmıyor çünkü sistem böyle çalışıyor.Ama açık uygulamalar için ayrılan ram düşük olduğundan oyunlar ya düşük grafikte çalışıyor yada kasıyor.

tapatalk

tapatalk

Üye
Yorum yapmayacaktım ama yılda 2 güncellemenin telefonlara geldiği bir sisteme duzgun güncelleme almıyor diyemezsiniz. Samsungun harikalar yarattığı soylenemez.

neyle gönderildiyse gönderildi.
Ana surum olarak 4.1.2 / 4.2.2/ 4.3.0/4.4.4 ve şimdide android L alan bi sistemle ara güncelleme almış telefonları karşılaştırmak garip

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
wd akar xd

messevim

messevim

Üye
O zaman aosp yerine firma romlarını kıyaslamaya sokman fazlasıyla yanlış.
Android telefon kullananların kaçı custum rom kurmayı biliyor ?

Kıyaslama yapacaksan telefonun kendi orjinal haliyle kıyaslama yapacaksın.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
wd akar xd

tapatalk

tapatalk

Üye
Androidin orijinal hali yerine saçma sapan bahanelerle buraya gelenlere müdahale eden bi tanede mod yok ya vay arkadaş

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Aynı telefonu kullanıyoruz seninle. Bana kesinlikle çıkıpta benim telefonum rehberde kasmıyor deme.... mübarek ramazan ayında fanboyluk yapayım derken yalan söylemeye gerek yok.
Namusum serefim ustune yemin ederim mubarek ramazanda bikere bile tek kasma bile yasamadim ayrica uslubunu bil yalan.soyleyen senin gibi olsun

messevim

messevim

Üye
Androidin orijinal hali yerine saçma sapan bahanelerle buraya gelenlere müdahale eden bi tanede mod yok ya vay arkadaş
Modlar ne için müdahele edecek ? Birbirimize hakaret mi ediyoruz ? bildiklerimizi paylaşıyoruz sadece.

Üst Alt