innov8
Üye
Samsung innov8 ile ilgili ilginc problem. Nasıl halledilir bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar bende samsung innov8 var. Telefonun herşeyi mükemmel çalışıyor çok memnunum. Ancak araba çalışırken veya arabada giderken kamerayı açıp kayıt yaptığım zaman sanki kamera fırtınada kalmış gibi acayip hışırtılı ses geliyor. Yani kesinlikle konuşmalar müzik vs. anlaşılmıyor. Sadece rüzgar sesi gibi aşırı hışırtı geliyor. Araba haricinde en ufak bir problem yok.
İşin ilginc tarafı, arabada 200km hızla giderken bile telefonla konuşuyorum, en ufak bir sıkıntı yok, karşıdaki beni rahatlıkla duyuyor. Kamera ile konuşma mikrofonu aynıysa mikrofonla ilgili bir sorun yok gibi geliyor.
Acaba neden olabilir?
Yazılım güncelleme yapsam halllolur mu? PC Studio 7 var, ama bu programda yazılım güncellemesiyle ilgili bir buton yok, nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim.
İşin ilginc tarafı, arabada 200km hızla giderken bile telefonla konuşuyorum, en ufak bir sıkıntı yok, karşıdaki beni rahatlıkla duyuyor. Kamera ile konuşma mikrofonu aynıysa mikrofonla ilgili bir sorun yok gibi geliyor.
Acaba neden olabilir?
Yazılım güncelleme yapsam halllolur mu? PC Studio 7 var, ama bu programda yazılım güncellemesiyle ilgili bir buton yok, nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim.