Samsung innov8 de denenmiş Oyun, Program,Temalar, Ayarlar ve Sertifika Yöntemi (çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

orhansss

Üye
Romanticat bu arada gerçekten cok saol cok işime yaradı programlar gerçi güncelleyince hepsi gitti ama yükleriz linkler duruo sende telini backup yap yoksa hersey gidio haberin olsun :)

sertackarakus

Üye
Kardeş winrar programını iice karıştırdıktan sonra sadece rar halinde sıkıştırabildiğini gördüm o yüzden konudan kaldırdım. Memory patch i once pc ortamında kurup içindeki sis uzantılı dosyayı alman lazım ancak snn pc olmadıgından senin için sis uzantılı dosyayı konuya ekledim..

Video konusuna geldiğimizde günümüzde %80 sitelerde videolar flash destekli şimdi teldeki flash versiyonu sitedekine göre eskiyse açmaması normal bi de şöle bişi var acaba senin onceden izlediğin yerler farklı mıydı yoksa yine aynı yerden mi izliosun...

--------------- Ekleme ---------------

Cihazın ön kamerası sadece video konuşmalarda açılıomuş hiç açamadığımdan bişi diemiorum şu an için :)

ewet ewet hep girdiğm izlediğim siteden şimdi izleyemiyorum akıllı.tv den mesela

by_watturka

Üye
:)ya abi yawww çoooooook teşekkür ederim ama bide samsung (sgh-j700) için bulursan warya hawalara uçarım ben bulamadım abi yaw yalwarırım neolur bul butel içinde yaw senden cavap bekiliom abi

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
:)ya abi yawww çoooooook teşekkür ederim ama bide samsung (sgh-j700) için bulursan warya hawalara uçarım ben bulamadım abi yaw yalwarırım neolur bul butel içinde yaw senden cavap bekiliom abi

bahsettiğin telefon için hangi programı istiosun anlamadım

b_abuska

b_abuska

Üye
romanticat su yenı navigasyon programını yukleme hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen iyi olur ben yukledim ama haritayı gormuyo içinden cıkamadım yanı bi el atarsan sevinirim.

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
romanticat su yenı navigasyon programını yukleme hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen iyi olur ben yukledim ama haritayı gormuyo içinden cıkamadım yanı bi el atarsan sevinirim.

Bu şekilde olcak yani dosyaları direk mass memory e atıosun maps kısmının içide şekide goruldugu gibi olcak o zaman goruo map ı ayrietten map i aktive etmen lazım gormuo gibi gorunuo ancak şifre olusturup ****** le map ı aktive edersen gormesi lazım ben ole yaptım

b_abuska

b_abuska

Üye

Bu şekilde olcak yani dosyaları direk mass memory e atıosun maps kısmının içide şekide goruldugu gibi olcak o zaman goruo map ı ayrietten map i aktive etmen lazım gormuo gibi gorunuo ancak şifre olusturup - le map ı aktive edersen gormesi lazım ben ole yaptım
işte o k a y gen programı çalışmıyo hata veriyo uygulama açılamadı gibi bi uyarı veriyo

sertackarakus

Üye
dostum bu smart movie4,00 ı nasıl kuracağımızı da anlatırsan sewinirim. setup ı beceremedim ben pc de kurulmuyor çünkü

zitrana

Üye
Arkadaşlar samsung innov8 ile ilgili bi sorum olacak müzik çalarda şarkıları klasör olarak görmüyor kayıtlı olan albüm başlığına göre sıralıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba ben kasöre göre gruplandırıp attım bilen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.

Noctivagant

Üye
Arkadaşlar samsung innov8 ile ilgili bi sorum olacak müzik çalarda şarkıları klasör olarak görmüyor kayıtlı olan albüm başlığına göre sıralıyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba ben kasöre göre gruplandırıp attım bilen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.

Bunu düzeltemezsin arkadaşım. Telefonda şarkıları klasör olarak görme olağı yok

zitrana

Üye
Anladım sağol ama peki siz dinlerken nasıl yapıosunuz yani bi şarkıyı dinlemek için sürekli arayacakmıyız adınla bütün listeyi

sertackarakus

Üye
bütün listeyi aramana gerek yok kendine ayrı ayrı müzik listeleri oluşturabiliyorsun. böylece hangi istediğin müziklere hemen ulaşabilirsin. aynı winampta olduğu gibi.

romanticat şu smart movie 4,00 ın kurulumunu anlatırsan sewinirim dostum bekliyorum. saygılar...

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu smart movie4,00 ı nasıl kuracağımızı da anlatırsan sewinirim. setup ı beceremedim ben pc de kurulmuyor çünkü

converter klkasörü altındaki setup tan yuklicen ayrıca tele atılacak dosyayı yanlış koymuşum sanırım şimdi düzelttim link yenilendi yükleyebilirsin...

romanticat şu smart movie 4,00 ın kurulumunu anlatırsan sewinirim dostum bekliyorum. saygılar...

converter klkasörü altındaki setup tan yuklicen ayrıca tele atılacak dosyayı yanlış koymuşum sanırım şimdi düzelttim link yenilendi yükleyebilirsin...

b_abuska

b_abuska

Üye
romanticat su yenı navigasyon programının tek k e y gen programını tekrar ekleyebilirsen buraya sevınırım diger dosyanın içindekı çalışmıyo

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
romanticat su yenı navigasyon programının tek k e y gen programını tekrar ekleyebilirsen buraya sevınırım diger dosyanın içindekı çalışmıyo

sertackarakus

Üye
birde ben başka bir yerden smartı yükledim sonra senin şu çince siteden sertifikalandırdım ama programı açıp oynatmaya başladıktan sonra register code dedi yani site bi işe yaramadı...

YUSUF121

Üye
Bu ne ya:(
temalarda winrar hata verio

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi

esrarengiz47

Üye
kardeşim route 66 programı ücretlimi yoksa ücretsizmi ya anlayamadım

ferto59

Üye
Romanticat dostum merhaba... sana innov8 ile ilgili değişik 2 soru soracağım.....

1-) *#0002*28346# basıldığında telefonun ses ayarları çıkıyor.. diğer samsunglarda da olduğu gibi... ben eski bir nokia n91 kullanıcısı olduğum için kulaklık sesi bana az geldi... burdan hangi ayarla oynarsam sadece kulaklık sesini yükseltebilirim.....

2-) version ile ilgili yeni suit programını yükledim fakat daha önceden version yükseltirken nokia telefonum bozulmuştu... uzun süre ekran gelmemişti. 2 saat kadar bilgisayardanda bir ilerleme olmadı sonuç olarak bende usb den cekmiştim ve tel birdaha açılmamıştı...birdahada telefon ekranı açılmadığı için version vs deavm edemedim.... açılmadığı içinde bilgisayar görmedi... yani servis gerekmişti..... bazı forumlarda yüklerden tam sonuca varılırken ekranın kırmızı olduğu ve kapanıp açıldığı yani yükleme yapılamadığını okudum....senin verdiğin linktede ilk yüklemede basarısız olunuyor yazmışsın.... bazı arkadaşlarda 4-5 saat sürdüğünü belirtmiş diğer forumlarda.... açıkcası yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum......

her iki sorumada yanıt alabilrsem sevinirim....

bu arada telefonumu dün aldım ... güzel bir telefon....bazı .avi uzantılı videoları oynatmadı... sanırım xvid-dvix olayı... bunların ikiside .avi uzantılı......xvid olanları göstemiyor bence... bu arada wmv de oynatmadı bende... elimde vardı birkaç tane attım oynatmadı... herseye ragmen güzel bir telefon.....kolay gelsin................

Üst Alt