nikfuri
Üye
arkadaşım programlar için çok teşekkür ederim hepsi çok güzel olmuş eline sağlık. yalnız bir ricam olacak fenerbahce temasını telefona atıyorum kurulum sırasında süresi geçmiş sertifika hatası var bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursan sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.
arkadaşm uygulamalar içn tşk. nokia map innov 8e olurmu yada uydurabilirmiyiz
kardes bu cinliler cakma galiba 4 gundur imei okeylenmedi. emegin icin saolsin
selam herkese ... benim innov8 de yine bi problem daha yaşadım yine romanticat kardeş senin yardımına ihtiyacım var...bi ara teli elima aldığımda uyarı yazısı gibi bişey çıktı şöyle:media organize et gibi falan...ama ondan mıdır bunuda bilmiyorum sadece problemime çözüm bulmanızda yardımcı olur diye yazdım...benim sorunum ise video yu yani sadece real media yı kullanırken ve seyrederken ekran karanlık ve bozuk ouyır seyrettiğim herşeyi...bunları video düzenleyici veya movie maker veya yüklediğim herhangi bi media oynatıcısıyla sorunsuz seyrediyorum...real media da neden böle yapıyo durup dururken anlamadım...internete girip bişey seyretmeye kalktığımdada aynı problem oluyo gene...hiçbiyerdede real media yı güncellemeyle ilgili bişey bulamadım...lütfen bi yardımcı olun ne yapmam lazım...teli yine servise yollamak istemiyorum...herkese şimdiden teşekkürler...emeğe saygı lütfen...
kardeş aynı şey bendede oldu durup dururken bulanık böle karanlık smartmoviden fln izlenio ama real player gitti. çok rahatsız edici bi durum yardım bekliorum...
2.side messenger programı fln tarzı şeyler mesela ebuddy gibi devamlı 10 20 saniyede bi erişim noktası vireless için uyarı çıkartıo bağlanmasını kabul ediyormusunuz fln die devamlı soruo bu çıkan güvenlik uyarısını kapatıp seçtiğim erişim noktasına otomatik girmesini sağlayacak bişey yokmu ya?
selam herkese ... benim innov8 de yine bi problem daha yaşadım yine romanticat kardeş senin yardımına ihtiyacım var...bi ara teli elima aldığımda uyarı yazısı gibi bişey çıktı şöyle:media organize et gibi falan...ama ondan mıdır bunuda bilmiyorum sadece problemime çözüm bulmanızda yardımcı olur diye yazdım...benim sorunum ise video yu yani sadece real media yı kullanırken ve seyrederken ekran karanlık ve bozuk ouyır seyrettiğim herşeyi...bunları video düzenleyici veya movie maker veya yüklediğim herhangi bi media oynatıcısıyla sorunsuz seyrediyorum...real media da neden böle yapıyo durup dururken anlamadım...internete girip bişey seyretmeye kalktığımdada aynı problem oluyo gene...hiçbiyerdede real media yı güncellemeyle ilgili bişey bulamadım...lütfen bi yardımcı olun ne yapmam lazım...teli yine servise yollamak istemiyorum...herkese şimdiden teşekkürler...emeğe saygı lütfen...
Yaşamış olduğunuz bu sıkıntınızın giderilmesi için cihazınıza ana menüde iken *2767*3855# kodunu giriniz. Telefonunuz kendi kendine kapanıp açılacaktır. Bu işlem reset işlemidir ve bu işlemi yaptıktan sonra cihazınızdaki telefon hafızasında kayıtlı olan bütün veriler silinecektir.
--------------- Ekleme ---------------
Yaşamış olduğunuz bu sıkıntınızın giderilmesi için cihazınıza ana menüde iken *2767*3855# kodunu giriniz. Telefonunuz kendi kendine kapanıp açılacaktır. Bu işlem reset işlemidir ve bu işlemi yaptıktan sonra cihazınızdaki telefon hafızasında kayıtlı olan bütün veriler silinecektir.
kardeş dediğin gibi yaptım ama kilit kodu oruo telefon 0000 5 sıfır 8 sıfır 1234 hepsini denedim yok yok yok nedir bu innov in kilit kodu
slm arkadaşlar ben telefonu yni aldım güzel bir telefon i 8510 ama tek eksiği kapak kapattığım zaman her türlü uygulamalardan çıkmasını istiyorum bunun için bir program varmı. Bana yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar inno8 imde office *** istiyor. ne yapabilirim elinde *** olan var mı? ya da başka bir yol söyleyebilir misiniz
romanticat kardes ben yine oyunkar icin rahatsiz edecegim senin dedigin gibi sis lerini yukledim ama ayni sorum oluyo ama olan oyunlardan 15 veya18 ayni anda oynatiyor ngage de oluyormus nasil olurda java havisasi küçük gelir galiba bi programla çözülür diyorum vaktin olursa yardimci olurmusun simdiden sargol kib
arkadaşlar ben bişey merak ediyorum...siz internetteyken flash videolarını (akıllı tv , izlesene v.s.) veya internet radyoyu kullanabiliyomusunuz...ben o kadar uğraştım bi türlü seyredip dinleyemedim...çokta araştırdım ama net bişekilde deyinilmemiş bu konuya...eğer evet seyrediyom veya dinliyom diyen varsa bana da bunun nasıl olduğunu anlatırsa çok sevinirim...
arkadaşlar bu innov8 te herşeyi çalıştırdım ben bi tek mms msjını aluşturamıyorum alımlar tamam ama nereye geliyo gerden yazılıyo bulamadımbileniniz varsa yardımcı olursanız teşekkürler şimdiden
biri şu core player 1.3 ün bizim telefonda çalışanını verebilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?