Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

çağlamyunus

Üye
m8800 harf sıkıntısı var nasıl çözebilirim acaba?

ktalha

Üye
Tuncay. erol kardeş benim samsung 3303 i hello kity telefon var senin verdiğin şifreleri yazıorum ekranda işey çıkmıor bendede jar geçersiz hatası var lütfen yardımcı ol kiliste tüm telefonculara sordum bilmiolar lütfeennn :(

çağlamyunus

Üye
arkadaşlar samsung m8800 var. mesajlarda bazı harfler eksik geliyor. nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Pro3viL

Üye
Samsung Corby 2'ye Sahibim GT-S3850.
Ve Bu Telefona Uygun Real Football Manager Arıyorum. Bakın Real Football Değil !
Real Football Manager

mhmtt.aydmrr

Üye
mrba..
samsung c3303 kullanıyorum sanırım flash player desteklemiyor nasıl yükleyebilirm ? yardmcı olursanız sevinirim

mustafa37821

mustafa37821

Üye
Sözünün Ardında Durmuş Helal . . .

derdevil98

Üye
hocam samsung champ var ''indirilen jar hatası alıyorum'' yardımm

egzantrik1453

Üye
yok mu bu konuda bilgisi olan arkadaşalar. Bişey daha eklemek istiyorum. Telefon yazılım güncellemesi sonrası statik ip mi sabit tutuyor. İş yerine göre dns ayarım farklı ev ise belli 192.168.1.1 benim telefonum iş yeri dns ayarında sabit kaldı. Bu son sürüm androidde wifi statik ip ve dns ayarlarımı değiştirme seçeneğimi kaldırmış yada ben bulamıyorum. İş yerindeki wifiya bağlanıyorum evdekine bağlanamıyorum. DNS'i değiştirmem lazım bağlanmak için ama bu android 4.0.3 bu ayarları dğiştirmeme izin vermiyor. Eski sürümde izin vardı. Yok mu buna bir çözüm.??????

matrax009

Üye
samsung monte 3g simgesi ekranın üst köşesinde ve nasıl kaldırılıyor bilmiyorum tıpkı açık kalmış blutoth gibi rahatsız ediyor nasıl kapatabilirim ?

kakulli

Üye
Merhaba arkadaşlar
Bende Samsung S5233 Star Wi-Fi var.
Telefonumdaki bazı dosyaları silemiyorum.Bu dosyalar bileceğiniz gibi sistem dosyaları vs.Şimdi ben telefonuma tam erişim sağlamak istiyorum.Yani sistem dosyalarına tam müdahele edebilmek istiyorum.Bunun için ne yapmam gerekir?
NOT:"Root atma" diye bir seçenek var Ama bu seçenek android yüklü telefonlarda oluyor.Benim telefonda android yok,bunu da belirteyim.

baykal_77

Üye
d900i telefonumun şebeke problemi başladı çekiyor ama arama yapmıyor gelen arama ulaşılamıyor diyor imei no düzgün
ne önerirsiniz. ayrıca usb kablo taktığımda pc görmüyor ve pc den bişey atamıyorum

kaqan18

kaqan18

Üye
Arkadaşlar acil!!

Galaxy ACE cihazıma 2.3.7 yüklemeye calışırken bi hata oluştu be şuan telefonumun ekranında "android" yazıyo ve öyle kalıyo.. sorunu nasıl çözebilirim??

murat44760

Üye
ben m8910 pixon 12 kulaklık modunu nereden acabilirim

benramo2121

Üye
wavede herhangi bi sitedeki videoyu açıp izleyebiliyozmu

mdogan1970

Üye
sayın arkadaşlar benim samsun f480 cep telefonum var ve güvenlik kodu koyduk ama unuttuk veşimdi acamıyoruz yazilim attıralım dedik onunda usb bağlantısı arızalı cıktı yaptıramadık bana şimdi kod lazım ama sadece rakam girebiliyorum yıldız(*)ve kare (#) giremiyorum sadece rakamları yaza biliyorum nette baktığım tüm kodlar yıldız ve kare üzerine ve olmuyor bana yardımcı olacak arkadaşım varmı yardımcı olursanız cok sevinecem

AhmetFevzi

AhmetFevzi

Üye
S.a kardes Samsung galaxy note radyo kulaklık da ses cok az cikiyor, hoparlore alınca normal. fakat kulaklıkla müzik ve video dinleyincede normal. acaba sorun nedendir ?

bunki

Üye
samsung galaxy s2 almayi dusunuyorum s2 lerin i9100 ve i9100g olarak iki farkli modeli varmis sadece chipset degisikmis acaba hangi chipset daha iyidir alacaksam hangisini almaliyim

qeda08

Üye
S.a kardşm bnim samsung galaxy s2 telim war nrmal kulanyodum bunu geçen gün tele bşey oldu açılp kapanmaya bşladi bi ara şarj etmdi güç bela düzelttm şarjnı snra tel kendi kendne byerlere grmeye bşladı arada usb bglandı dyo ama usb faln bglamadm sinirimi bozdum format attm kafasi braz düzeldi ama halen daha mtp bglandı yani usb bglandı diyor acil yardım.

ozzihbo

Üye
ya arkadaşlar bnm bnm samsung gt-s5253 var internet çok yavaş onu nasıl hızlandırırım *#7092463*# yapıyorum ama sonraki adımları yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

bybruce

Üye
Samsung gt-s5503 en son versiyonu nedir? bende ki versiyonu s5503jvık1

Üst Alt