Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

turbotosbaa

Üye
Merhaba.
Birkonuda yardımınızı rica edicem.
veva s8500 kiesde mevcut güncellemeler vardiyo güncellemek istediğimde ise "güncelleme için 14mb. yere ihtiyaç var gereksiz sistem dosyalarını silin" diyor ama naptıysam olmadı sistem dosyaları dediği nedir nerden silebilir.
yardımlarınız için teşekkürler

acarokan

Üye
Selam

samsung i8910 omnia HD kullanıyorum . Oyun oynamak ıcın bazen yarım ekran oluyo istedigim oyunlar .Java 2.02 yüklemye çalıştım ona da sertifika hatası tarzında bişeyler veriyo.Oyunları ekran ve kasmadan oynamak ıcın ne yapabılırım cok acil lütfen yardım edin

sontaki

sontaki

Üye
3G üzerinden gelen görüntülü ramayı cevaplıyorum ama ben görüntülü arama çıkışı yapamıyorum.
Yardım eder misiniz?

dusuncelerr

Üye
Samsung Wave 3 GT-8600 TeLefonum Var IPHONE ' deki Konuşuyorsunda o Sana Aynısını SöyLüyor O Programdan BuLmam Mümkün Mü ? Yardım için Tşk Ederim Şimdiden KoLay GeLsin ...

15097

15097

Üye
Samsung S5233A telefonumu modem olarak kullanmak için hangi programa ihtiyacım var ve turkcell çevirmeli bağlantı ayarları nelerdir?

emrecorduk

emrecorduk

Üye
merhaba bende i5700 telefonum
var sinirsz internet paketim var bilgisayarda kullanmak istiyorum denedim beceremedin bilginiz var mi?

delamedi

Üye
monte icin widget yokmu varsa linkleri verin svnrm

arif_aydin

Üye
selam.. bende 5600 preston var şu an s5603dvih3 firmware yüklü s5600XEIG1 firmwaresini yüklemek istiyorum, her n denediysen program security fail hatası veriyor, hard reset ettım telefonun bataryasını çıkardım bekledim kabloyu çıkardım bekledim, olmadı teefon normal çalışıyor ama ben multiloaderle (5.56 ve 5.65 ilede denedim) olmadı boot lu denedim olmadı boot suz denedim olmadı... sizin extra bir öneriniz olurmu, şimdiden teşekkürler...

joseph_61

Üye
hacı bende bi i8910 hd var program yükledim fakat programa giriyorum telefon kendi kendini resetliyo ne yapabilirz?

polithe1st

Üye
Merhaba .
Samsung galaxy Wounder ile ilgili bi sıkıntım var benim.
- İlk olarak pc'ye usb kablosu ile bağlanmıyorum.
-İkinci olarakta wi-fi ile bağlanmıyor nete. İp adresi alınıyor vs vs diyip kalıyor. Yapmam gereken bir ayar varmıdır acaba ? 2 gun aldı telefonu alalı.
Teşekkurler.

lonely16

Üye
arkadaşlar bu hero mod u yüklerken tamamlayamadım ve telefonumdan yazılar silindi bana yardım edebilecek online kimse varmı

xseamen

Üye
slm lar bende s8000 jet var java destekli programları çalıştıramıyorum mesela cep sözlük bilgisayara indiriyorum jar olarak bluetooth ile tlfna atıyorum dosya türü desteklenmiyor diyor başka samsung veya başka marka tlfnlarda deniyorum açıyor tlfnla wifi ile internete bağlanıp indirebildiğim java destekli programları açıyor fakat bilgisayardan bluetooth ile atarsam açmıyor sorun nedir acaba mesela cep vakit diye bir program var bilgisayara atıp bilgisayardan bluetooth la tlfona attım çalıştırmadı dosya türü desteklenmiyor dedi ama tlfnla internete bağlanıp indirdim hemen oyunlar kısmına kaydedip çalıştırdı aynı programı samsungun daha düşük bir modeli bir telefonda bilgisayardan bluetooth la tlfona atıp denedim çalıştırdı neden s8000 de bilgisayardan atınca çalıştırmıyo dosya türü desteklenmiyo diyo daha düşük tlfnlar kabulş ediyo anlayamadım bu tlfnun bi ayarımı var benim bilmediğim acaba yardımcı oabilirmisiniz

oktay454

oktay454

Üye
Arkadaşlar ben yanlışlıkla S5620 telefonuma Google Maps'in eski sürümünü kurdum. Sonra netten yeni sürümünü kurduğumda Google Maps'i açarken sürekli izin istiyor. Oyunlar menüsüne baktığımda yanındaki kilit işareti olmadığını anladım. TkFileExplorer ile Debug\Exe\Java\Games içindeki Google Maps'i Locked Games içine atmaya çalıştığımda Google Maps.jar dosyasını atarken telefon kendi kendine yeniden başlıyor. İkide bir izin istemesinden bıktım. Telefonun içine erişmenin başka bir yolu yada bu yeniden başlama sorununu gidermenin yolu yok mu? Yada telefondan kilitleme gibi birşey.

Şimdiden teşekkürler.

Allah(C.C.)'a emanet olun

darksoul55

Üye
samsung GT-i8150 de turkcll hattı uzerınden mms yi kuramıyorum desteklemıyor gıbı gozukuyor bu konuda bilginiz varmı teşekkürler.

erdoganhuseyin

Üye
slm IMEI sorununu nasıl cozdun

karince

Üye
[h=3] yükledim bi kaç gün sonra telefonu hafıza kartı ile kullanamaz oldum açıyorum pin kodu girmem gereken yer gelmiyo hafıza kartını çıkardığımda sim ile açılıyo simi çıkarıp sadece hafıza kartıını takıncada çalışıyo yardım lütfen[/h]

Legend84

Üye
Arkadaşlar bende B7722 çift hatlı modeli bir kaç gün önce aldım telefon arada sırada kendi kendine kapanıyor kvk yetkili servisine gönderdim herhangi bir sorun tespit edilmemiş, sizce neden kapanıyor ?yada bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım ?

yyigitsoy

Üye
Ya arkadaşlar bende c3510 var şifre sıfırlama kodu lazım bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim .

oceans_girl

Üye
benim de sorun var doğru yere yazdıgımdan emin deilim ama fikirlerinize ihtiyacım var. bir telefon almak istiyorum. samsung s8000 wave i9000 omnia ve 723 wave arasında kaldım. üçünün de özellikleri aynı işletim sistemleri farklı. hangisi daha iyidir. birde mesela bazı sitelerde fiyatlar orjinal diye veriliyor. ama piyasanın neredeyse yarısı. ne tavsiye edersiniz hangisini ve nereden alayım. benim için önemli olan kısmı kamerası ve flash olmasıdır. işletim sisteminden de anlamam ama o kadar parayı vereceksem bari iyi bişi olsun istiyorum. şimdiden teşekkürler.

nowars1903

Üye
Merhaba, Samsung Fit S5670 sahibiyim telefonu alalı yaklasik 7-8 ay oldu. Telefonumun sarji cabuk bitiyor ve batarya da isinma olayi var. Batarya bozuk olabilir dusuncesiyle orijinal batarya ve sarj aleti aldim ama ayni sorunlarla karsi karsiyayim internette dolasirken batarya isinma yapiyor sarj olurken isinma yapiyor bataryayi aldigim yer telefonunuz da akim kacagi olabilir dedi. Garantiye yollasam garanti kapsamina girer mi? Ne yapmam Lazim? Yardimci olursaniz Sevinirim.

Üst Alt