Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

yigitcan67

Üye
merhaba

samsung start 5233w telefonum var geceleri yatakta mesaj yazmak çok zor oluyo klavye çıkıyor sensörü nasıl iptal edebiliriz

lordemrys

Üye
samsung corby gt-s 3650 kullanıcısıyım telefonuma linux yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim

siepls13

siepls13

Üye
merhaba samsung s8003 jet kullanıyorum orjinal tarayıcısını güncelleyebiliyormuyuz acaba orjinalini seviyorum ama güncel versinoyu varmıdır acaba ?

dardanadam

Üye
bendede samsung s3353 var fakat bluetooth kulaklığımla görüşme yapabildiğim halde müzik dinleyemiyorum.yardımcı olur musunuz lütfen.

archillus

Üye
samsung wave 723 telefonum kendine reset atıyor sebebi nedir ne yapmam gerekiyor. telefonumu samsung kies ten güncelledim ama problem hala devam ediyor samsung bada işletim sistemini güncelleyebilirmiyim saygılar

D. Luffy

D. Luffy

Üye
kardeş samsung star ile ilgili değil ama ben bu forumda paylaşım yapmak istiyorum araştırsım bulamadım nasıl yapacağımla ilgili bir yardımcı olurmusunuz

kingofthearhavi

Üye
selam benim samsung gt-c3303 telefonum var daha yeni ama aldığım günden beri internete giremiom girdiğimde şebeke hatası veri yor ne yapmalıyım lütfen yardım edin

e*n*e*s

Üye
Slm ustalar 5233w sınırlı servis sorunu format attım düzelmedi ustalar nasıl çözeriz...
teşekkürler

nobodyelse

Üye
samsung wave 525 aldım ilk gün kulaklıkla konuşuyordum bi anda ses kesildi artık kulaklık takılı olsa bile radyoyu açtığımda kulaklığı takın diyor müzik dinlemek istediğimde dışarıya ses veriyor telefonu çok sevdim ama bu durum beni üzdü acaba garantiye mi göndersem?

Zorba58

Üye
Merhaba, e2232 aldım, 1. birisi aradığında çıkan ses beni tatmin etmedi, bilinen kodları denedim bu tele uymadı
2. Müzikçaları açtıktan sonra çıkış ya da kapatma seçeneği mevcut değil. Yazılım hatası galiba. Kamerayı açıyorum müzikçalar kapatılsın mı diyor evete tıklayıp öyle kapatıyorum.
Ne öneriyorsunuz?

eviled

Üye
dostlar telefonum samsung chat 335 reset yaptım yanlışlıkla geri getirilebilir mi acill :(

izcik

Üye
Merhaba, Samsung 3303i model telefonum var. Ses seviyelerini yükseltmek için (internette gördüğüm kodları girdim) *#0206*8378#
"H/W Test" bölümüne girmek istediğimde telefonum normal ekranına geri dönüyor. Her yaptığımda aynı şey oluyor. (Telefonu alalı 3 gün oldu) Bu normal mi? Yoksa benimkinde bir problem mi var?

Wep.12

Üye
samsung gt-s5230 telefonum var java hatasi bellek yok ve java hatasi gecersiz bicim hatasi veriyor nasil cozebilirim

erdinc17

Üye
samsung s8000 jet aldım ürün için en son çıkan ya da en stabil ,kullanışlı firmware yi yazabilrseniz hatta yükleme linki verirseniz çok sevinirim.

vartavirtan

Üye
arkadasım galaxy gio da Advanced task killer free programında ''ses ile arama'' sürekli açık bunu nasıl kapatabilirim

reeis

Üye
samsung s5253 için bada 2.0 çıkacakmı acaba ?

mastekler

Üye
slm Samsung GT-E2550 Monte Slider cep telefonum var turkcell MMS AYARLARI LAZIM ACIL YARDIM

yusufegemen

Üye
merhabalar.. telefonum corby s3653.. geçen gün kulaklık takıp bir süre fm radyo dinledim ama bir anda radyo kesildi ve her kanaldan gıjırtılı sesten başka birşey gelmedi.. bu telefondan kaynalanan bir sorunmu yoksa kulaklığın içindeki antenmi bozuldu?? fm radyoda "otomatik ayarlama" ya tıklıyorum "otomatik ayarlama başarısız sinyal çok zayıf" yazısı çıkıyor karşıma.. cevabınızı bekliyorum. teşekkürler..

erti97

erti97

Üye
2 sorum olacak yaklaşık 1 sene önce samsung monteyi satın aldım
başta telefon çok güzel görünüyordu ama sonradan hem tarayıcısı hemde uygulamalarının eksik olduğunu farkettim

1. sorum : bildiğim kadarıyla monte de flash player var. ben 1-2 mobil sitede çalıştırmayı başardım.
ama iş normal sitelere gelince bozuluyo. ne flash ı çalıştırıyo nede sayfayı düzgün gösteriyo. bide yetmezmiş gibi "sayfa görüntülenemiyor çok büyük " diye uyarı alıyorum. neden normal sitelere girerken sorun yaşıyorum ?

2. sorum : telefonda sensör var video izlerken, tarayıcıda , mesaj yazarken sensör sayesinde ekran sola yatıyor .
ama sensörlü java uygulamalarını açamıyorum , açınca java sensör hatası veriyor.bunu düzeltmenin yolu var mı ?

bi keresinde telefona yeni firmware atmak için telpa ya götürmüştüm. bu sorundan da bahsettim. tmm biz ilgileniriz dediler. telefonu geri alırken sordum düzelttik dediler ama evde tekrar oyun yükleyip çalışıyor mu diye denedim yine çalışmadı ??

(bu konu hakkında soru sorulduysa kusura bakmayın. tüm sayfaları okumadım)

resulemre89

resulemre89

Üye
teşekkürler.. galaxy s2 önerirmisiniz?

Üst Alt