Silinen Üye 776553
Kapalı Hesap
Özel mesaj atarsan cevaplarımhocam benim soruya bişe dememişsin yanlış anlamayasın mesajı göresin diye alıntı yapıyorum

Özel mesaj atarsan cevaplarımhocam benim soruya bişe dememişsin yanlış anlamayasın mesajı göresin diye alıntı yapıyorum

Özel mesaj atarsan cevaplarım

[ı]samsung konusunda yukarda veriliyor s3653w fwsi güncel sanırım
sizin sorunuz anlıyacağınız dilden söliyim cihazın beynini bitirmişsiniz beyin nakli lazık [fw] daha acıklayıcı olmazdım sanırım
[/ı]
[sıze=1]----------eklendi @ 19:15:00 ---------- yazıldı @ 19:13:37 ----------[/sıze]
[ı]
nokilarda symbian olduğundan var bu tarz programlar ne yazık ki samsung da henüz yok [/ı]
kusura bakma yanlış bişey söylüyorsamda cahilligime wer hocam ya
hem ben fw felan nasıl yüklücem yaw başımıza iş aldık 
kardeşim çok iyi anlıyorum ama servise yolladım zaten telefonu ve yazılım atıldı tekrardan ve sonuç aynıkusura bakma yanlış bişey söylüyorsamda cahilligime wer hocam ya
hem ben fw felan nasıl yüklücem yaw başımıza iş aldık
![]()

Aynı telden 6 ay kadr bende kullanmıştım sağlam bi cihaz aslında bu sorun tamamen kullanıcı hatası oldundan servisde ciddiye alcaklarını sanmıyorum ancak bunu tanıdık bir telefoncuya yada bu işi bilen bir arkadaşa göstermeniz lazım![]()

aga GT-s5233 wiFi de internetten video izlemek istiorum yardım ederseniz sevinirim
slm bede samsun genoa var video attım ama videoların bulunduğu klasörü açınca desteklenen karekter sayısı 52 dir falan diyo ama videoların sayısı 52 den az sanırım videoların boyutundan fark ediyo bunun bir çözümü varmıdır
şimdiden teşekkürler
merhaba benim b5310 model telefon var bazı sorunlar var 1. donma 2. ise bazı yerler girince geriye dokununca donuyor kalıyor dokun dokun dokun aynı sonra art arda aniden geri yeliyor 3. ise tuş kilidi basılı tutuyorum mavi ışıkta yanıyor ama açmıyor üç üncü dokunuşumda açılıyor tuş kilidi sizce ne yapalıyım![]()