Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

taylan_f

Üye
[ı]samsung konusunda yukarda veriliyor s3653w fwsi güncel sanırım
sizin sorunuz anlıyacağınız dilden söliyim cihazın beynini bitirmişsiniz beyin nakli lazık [fw] daha acıklayıcı olmazdım sanırım :)
[/ı]

[sıze=1]----------eklendi @ 19:15:00 ---------- yazıldı @ 19:13:37 ----------[/sıze]

[ı]
nokilarda symbian olduğundan var bu tarz programlar ne yazık ki samsung da henüz yok
[/ı]

kardeşim çok iyi anlıyorum ama servise yolladım zaten telefonu ve yazılım atıldı tekrardan ve sonuç aynı:s kusura bakma yanlış bişey söylüyorsamda cahilligime wer hocam ya:) hem ben fw felan nasıl yüklücem yaw başımıza iş aldık :)

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeşim çok iyi anlıyorum ama servise yolladım zaten telefonu ve yazılım atıldı tekrardan ve sonuç aynı:s kusura bakma yanlış bişey söylüyorsamda cahilligime wer hocam ya:) hem ben fw felan nasıl yüklücem yaw başımıza iş aldık :)

Aynı telden 6 ay kadr bende kullanmıştım sağlam bi cihaz aslında bu sorun tamamen kullanıcı hatası oldundan servisde ciddiye alcaklarını sanmıyorum ancak bunu tanıdık bir telefoncuya yada bu işi bilen bir arkadaşa göstermeniz lazım :)

taylan_f

Üye
Aynı telden 6 ay kadr bende kullanmıştım sağlam bi cihaz aslında bu sorun tamamen kullanıcı hatası oldundan servisde ciddiye alcaklarını sanmıyorum ancak bunu tanıdık bir telefoncuya yada bu işi bilen bir arkadaşa göstermeniz lazım :)

hocam peki bu fw işini ben halledebilirmiyim acaba yaparsam kesinlikle düzelirmi:S

billay_52

Üye
samsung f480 bilgisayar bağlanmıyo bilen varmı :hmmm

medafirlama

medafirlama

Üye
samsung 5230 wifi'm var etkinleştirmeye çalışıyorum kaydetme başarısız diyo ne yapmam gerek :bigstar:

komando108

Üye
nemım b5310 sarj problermı yasıorum sarja bağlandıgım zman ekranda bağlantı kuruldu yazısı sı yazıor gıtmıor bı turlu takı cıkarıncaya kadar problem nerde labılır butun fabrıka yarlarını tekrar yukledım yıne aynı

burakist94

Üye
samsung f480imde şarj sorunu yaşıyorum max 1 gün sürüo şarjı

KillWithMyKisS

Üye
merhaba. benim telefonumun modeli gt-c3303i. telefonumdan internete giremiyorum. şebeke hatası diyor. 0.facebookada giremiyorum.
hattım turkcell. wap yazıp 2222 ye gonderiyorum cevap gelmiyor internet yazıp gonderıyorum yine olmuyor. turkcell in sitesine girdim ordan yapayım dedim samgung un bu modeli yazmıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

tol-

Üye
ben bugun bır f480 aldım sesı az geldıgı ıcın yukselttım maalesef ama sımdı hıc memnun degılım acaba nasıl eskı ayarlara donebılırım

faruk2318

Üye
merhaba benim b5310 model telefon var bazı sorunlar var 1. donma 2. ise bazı yerler girince geriye dokununca donuyor kalıyor dokun dokun dokun aynı sonra art arda aniden geri yeliyor 3. ise tuş kilidi basılı tutuyorum mavi ışıkta yanıyor ama açmıyor üç üncü dokunuşumda açılıyor tuş kilidi sizce ne yapalıyım :hmmm

furkan34_34

furkan34_34

Üye
slm bede samsun genoa var video attım ama videoların bulunduğu klasörü açınca desteklenen karekter sayısı 52 dir falan diyo ama videoların sayısı 52 den az sanırım videoların boyutundan fark ediyo bunun bir çözümü varmıdır
şimdiden teşekkürler

sicakjazztonu

Üye
hocam vidyoların isimleri çok uzun onları kısalt biraz

turkoglu54

Üye
merhaba. samsung monte telefonum var. ilk aldığımda kamerası tam ekran kamera görünümünde idi. sonra 3.2 çözünürlükte resim çekerken falan ekranın üstünde ve altında sinema şeridi gibi oldu. tam ekran değil artık yani. yalnız başka bir çözünürlükte tam ekran oluyor ama 3.2 varken diğer düşük çözünürlükte tam ekran olsa dahi kalite düşük olacağından resimlerde mecburen 3.2 yi kullanmaktayım. 3.2 çözünürlükteyken görünüm yine tam ekran nasıl yaparız eskisi gibi ?

macman_hero

Üye
gts 5230 a oyun yükleyemiyorum nası yükleyebilirim? hafıza kartına atınca çalıştırmıyo da? cevaplarsan sevinirim

hastroloji

hastroloji

Üye
slm bede samsun genoa var video attım ama videoların bulunduğu klasörü açınca desteklenen karekter sayısı 52 dir falan diyo ama videoların sayısı 52 den az sanırım videoların boyutundan fark ediyo bunun bir çözümü varmıdır
şimdiden teşekkürler

Benimde genoa cep telefonum var.O yazı dosyalardan birinin veya bikaç tanesinin adının 52 karakterden fazla oldugunu belirten bi uyarıdır ve kaldırılamaz.Her samsung da vardır.

merhaba benim b5310 model telefon var bazı sorunlar var 1. donma 2. ise bazı yerler girince geriye dokununca donuyor kalıyor dokun dokun dokun aynı sonra art arda aniden geri yeliyor 3. ise tuş kilidi basılı tutuyorum mavi ışıkta yanıyor ama açmıyor üç üncü dokunuşumda açılıyor tuş kilidi sizce ne yapalıyım :hmmm

1- Donmanın geçmesi için cep telefonunuza *#2767*3855# yazarak Hard format atın.Pili çıkartıp takın düzelir.
2- 1.yi uygulayınca düzelir.
3- 1.yi uygulayınca düzelir.

Hiçbiri veya 2si bile düzelmezse servise götürmenizi tavsiye ederim.

NOT: Formatı atmadan önce sim kartı ve hafıza kartını çıkartın verilerini silinebilir.Ayrıca telefon hafızasındaki dosyalarınızı hafıza kartına veya bilgisayarınıza yedekleyin !!

aakgok

Üye
S8000 de jar uzantili dosyalari acamiyorum destek hatasi veriyor acaba nedendir

cigahagi

Üye
merhaba bende samsung s3353 telefon kullanmaktayım şirket mailimi tanımlamak istiyorum bir arkadaş daha sormuş Tuncay.erol özelden cevaplamış yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

Üst Alt