mrb. samsung s3353 tuşlu telefon kullanmaktayım bir sorum olacaktı. bu telefona şirket mailimi tanımlamak istiyorum böyle birşey mümkünmü eğer varsa bir program yardımcı olurmusunuz.
teşekkürler.
korsanselim' Alıntı:!LÜTFEN YARDIM İKİNCİ KEZ SORUYORUM!
mrb. samsung s3353 tuşlu telefon kullanmaktayım bir sorum olacaktı. bu telefona şirket mailimi tanımlamak istiyorum böyle birşey mümkünmü eğer varsa bir program yardımcı olurmusunuz.
teşekkürler.
Şimdi tam olarak ne yapmak istediğinizi netlerştirelim.Amacınız mobil telefonunuzdan şirket e-posta hesabınıza erişmek oalrak görünüyor.Net olmayan kısım ise tanımlama diye bahsettiğiniz bölüm.
Şu an için şirket maillerinize mobil telefonunuz üzerinden ulaşamıyor musunuz? Yoksa bu işi bazı modellerde yer alan Push to Mail fonksiyonu ile mi yapmak istiyorsunuz.Bu kısmı anlayamadım.
Diğer ücretsiz e-posta servislerine telefonunuzdan erişebildiğiniz gibi şirket mailinizede ulaşabilirsiniz.Arada bir fark yok.Benim anladığım siz Push to Mail ile ilgili arayış içindesiniz.
Push to Mail'i maillerinizin de tıpkı kısa mesajlar gibi telefonunuza düşmesi olarak özetleyebilirim.Nasıl ki karşı taraf kısa mesaj gönderince otomatik olarak telefonunuza düşüyor.Push to Mail'de de e-postalarınız kısa mesaj gibi telefonunuza düşecektir.
Yalnız telefonunuzda bu özelliğin yer almadığını sanıyorum.Yine de telefonunuzun Mesaj bölümünü kontrol ediniz.E-posta klasörü yada Gelen e-posta klasörü olduğundan emin olunuz.Dediğim gibi bu özelliğin telefonunuzda olduğunu sanmıyorum yine.
Normalde şirket maillerinize bilgisayar üzerinden erişirken hangi programı kullanıyorsunuz? Bunu şunun için soruyorum.Herhangi bir mail sunucusundaki hesabınıza erişmenin iki yolu vardır.
1-Bu iş için yazılmış e-posta yazılımlarıyla
2-Web Mail yardımıyla.
1 numara için telefonda yapabileceğiniz birşey yok.(Cep telefonu içinde programlar var fakat ben kendi adıma pek performans alamadım.Tabiki bunu java tabanlı olanlar için söylüyorum.)
2 numara için ise ihtiyaç duyacağınız tek şey bir internet tarayıcısı ister bilgisayarda olsun (Internet Explorer, Mozilla Firefox vb) isterse telefonunuzda.
Demem o ki yapmak istediğiniz şey telefonunuzda Push to Mail olsun yada olmasın mümkün.
Fakat Şirketinizin IT departmanında ilgili kişiye ulaşıp mevcut mail sunucusuna web mail erişimi olup olmadığını sorun.
Umarım açıklamalarım tatmin edici olmuştur.

Mesaj kutunusa sorunuzun cevabını attım!LÜTFEN YARDIM İKİNCİ KEZ SORUYORUM!
teşekkürler.
Corby ve starda var yanlız montede bu uygulama yoksamsung monteye batarya süresinin ne kadar kaldığını gösteren uygulama istiyorum ama bulamıyorum
yardımcı olursanız sevinirim
Birden cok sebebi olabilir örneğin şarz ve batarya soketındeki temaslık ,aşırı yüklenme,hafıza kartı baskısı,beyine sıvı kaçma bu böle gider öncelikle nasıl bu sorunun ortaya cıktını bilmek gerekmelidirsamsung monte cep telefonum var alalı 3 ay oldu telefon durmadan kapanıp acılır servise götürdüm yine aynı deli olcam yardım edin
Kardeşim ben bundan 2 ay önce felan samsung gt 3653w telefonuma master reset attım ve 3 4 gün giden şarjım artık 1 gün gidiyor orjinal batarya aldım servise yolladım yazılım atıldı ama sorun hala devam ediyor kimse bi çaresini bulamadı bi bilgin varsa yardımcı olursan minnettar olurum kardeşim şimdiden tşkler...... KARDEŞİM ÇOK ACİL LÜTFEN OLUMLU VEYA OLUMSUZ Bİ CEVAP BEKLİYORUM..................

Bunları hiç düşünmeyin en yakın telefoncuya gidin 10-20 tl yapsın daha fazla isterse pazrlık yapınhocam merhabalar samsung e-730 var elimde şarj olma sorunu var sorun ise soketlerini biliyorsunuzdur nokialar gibi jak lı değil içinde kağıt gibi iletkenler var adaptörün jak ına gircek şekilde telefondaki soketler dışındakiler yani tam adaptörle temas etcek yer yarısından biraz daha gerisi kırlımış e doğal olarak temassızlık yapıyor yukarı aşağı oynatınca şarj ediyor ama bi süre sora doluymuş gibi doldurmuyor bataryayı kısa devre meydana geliyor sanırsam o iç soketten bulunur mu piyasada birde onlar lehimli mi oluyor yoksa direk soketler giriş çıkış lımı baya ince uçlar çünkü ilginize şimdiden teşekkürler![]()

Evet var programın adı total video converter kullanımı cok basittir cevirmek istediğiniz videoyu programa süreklediniz takdirde size hangi formata cevirceğini soruyor siz oraya 3gp vs harhangibi uyumlu formata cevirebilirsinizhocam banada yardımcı olursan memnun oluruz benim mesajıma bişey yazmamışın.samsung s5620 monte ile ben wifi den intenete baglandıgım zaman tele indirmiş olduğum videoları izleyemiyorum..çözünürlük desteklenmiyo diyor..ama bunun için telin çözünürlüğüne çevirici program varmış herhalde bitürlü yapamadım..yardımcı olursanız sevinirim
!!!!!!! Özel Mesaj Ayarlarınızı Kontrol Ediniz.Sınırlamadan Ötürü Kotanız Dolu Görünüyor.Özel Mesajınıza Cevap Gönderemiyorum!!!!!!!
Özel mesajınıza cevabımı buradan yazıyorum.
Mesaj kutunusa sorunuzun cevabını attım
----------Eklendi @ 10:47:42 ---------- Yazıldı @ 10:45:31 ----------
Corby ve starda var yanlız montede bu uygulama yok
----------Eklendi @ 10:48:57 ---------- Yazıldı @ 10:47:42 ----------
Birden cok sebebi olabilir örneğin şarz ve batarya soketındeki temaslık ,aşırı yüklenme,hafıza kartı baskısı,beyine sıvı kaçma bu böle gider öncelikle nasıl bu sorunun ortaya cıktını bilmek gerekmelidir
----------Eklendi @ 10:51:18 ---------- Yazıldı @ 10:48:57 ----------
[/I]Master reseti atmandaki amacını pek anlamıs olmasmda bi kaç önerim olabilir
Telefonu bi kaç pcden şarz et
s3653w güncel fw sini indirmelisin
ve bi kaç kez fabrika ayarlarını dönmeye çalışmalısın
sizin sorununuz ayakları kesilen bi adamın top oynama istemesi gibi üzgünüm
----------Eklendi @ 10:52:44 ---------- Yazıldı @ 10:51:18 ----------
Bunları hiç düşünmeyin en yakın telefoncuya gidin 10-20 tl yapsın daha fazla isterse pazrlık yapın![]()

(BUNU BANA AÇARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM TELEFON CORTU ÇEKMİŞMİ YANİ
....)hocam dediklerinizi uygulcam yalnız s3653w fwsini nrden indircem hiçbir bilgim yok
sizin sorununuz ayakları kesilen bi adamın top oynama istemesi gibi üzgünüm(BUNU BANA AÇARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM TELEFON CORTU ÇEKMİŞMİ YANİ
....)

ilginiz için teşekkürler öncelikle. tam olarak istediğim şey nokialarda falan "mail for exchange" programı tarzında bir program varmı bu model için hotmail,yahoo vb. maillleri kurabiliyorsun ama şirkette kullandığım outlook mailime düşen mailleri görmek istiyorum.
teşekküler.
Samsung konusunda yukarda veriliyor s3653w fwsi güncel sanırım
Sizin sorunuz anlıyacağınız dilden söliyim cihazın beynini bitirmişsiniz beyin nakli lazık [fw] daha acıklayıcı olmazdım sanırım
----------Eklendi @ 19:15:00 ---------- Yazıldı @ 19:13:37 ----------
Nokilarda symbian olduğundan var bu tarz programlar ne yazık ki samsung da henüz yok