Yapabilirsin ancak bu konuda biraz fw yapımı hakkında bilgi sahibi olman gerek buradan söliyebileceğim bu ;merhaba arkadaşım. samsung gt-s5620 orjinal fw kullanıyorum . telefonun üzerinde gelen video playerı devre dışı bırakabilirmiyim, yada monte ye uyumlu video player varmıdır? Aynı devredışı bırakma olayını internet tarayıcısı (Dolfin) için de yapabilirmiyim? Teşekkürler
Hayır garanti dışı kalmazbirde hocam bu Samsung un telefon içindeki kilitli müzikleri sesleri silince garanti dışına çıkar mı? şimdiden teşekkürler.
Normalde olması gerekir fwniz kırık yada ana ayarlarla oynanmıştır fabrika ayarlarına geri dönünGalaxy ace sahibiyim. 5,0 mp modunda iken zoom özelliği olmuyor yardımcı olursanız sevinirim
Fw arızalı...5620 monte qwerty klavyeli firmwareyi yüklerken dosyalar ilk yüklenio sonra tel kapanıo. ondan sonra güncelleme işlemi dewam etmio
"****** port open error" hatası verio![]()
Samsung Kendi tarayıcısı ( samsungmobilebrowser) ile deneyin bu işlemiHocam benim samsung wave 525 gt-s5253 cihazım samsung apps uygulama mağzasına girdiğimde her hangi bir program vb.şeyler indiremiyor.İndirmek istediğim uygulamanın üstüne bastığımda cihaz samsung apps'den çıkıyor ve ana menüye dönüyor.Sorunu nasıl çözebilirim ?
Ne yazık ki buradn port açma kodlarını veremem sorumluluk almamam amacı ile internette gt-e2550 gizli kodları die arar iseniz bulabilirsinizmeraba bende samsung gt-e2550 cep telefonum var hoparlör ve kulaklık sesini açmak istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden tşk eder hayırlı günler temenliliğiyle...
--------------- Ekleme ---------------
meraba benim samsung gt-e2550 tel var .hoparlör ve kulaklık sesini açmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.şididen tşk eder hayırlı günler temenliliğimle...
Şu anda mesaj kutumdaki ve mail adresimden fazla sorun ve bilgi isteği var özür dilerim konu ile ilgilenemediğim için tekrar buraya yazar iseniz cevaplarımTUNACAY ABİ YARDIM EDECEM D,YOSUN AMA BİŞE YOKYA 6 AYDIR CEVAP BULAMADIM SU 2 TANE ALLAHIN BELASI SORUMA
![]()
Yoğun soru trafiğine maruz kaldığım için bazı sorular aksatıyorum özür dilerim tekrar yazabilirsiniz sorunuzuTuncay Bey adam haklı.Mesajlara cevap atmıyorsunuz samsung destek merkezlerindende düzgün bir cevap alamıyoruz malesef...
Ama siz yardım edeceğim dediniz diye soruyoruz sizi zorlamadık sorularımıza cevap vermeniz için lütfen biraz önemseyin soruları teşekkürler...Sayko H.
Güncel fw yükleyinizKardeşimde samsungg 5230 telefon var fakat bazı harf desteği olmuyo ve neler denememe rağmen javada atılmıyor desteklemiyor. Mesaj gelince bazı ünlü harfleri göstermiyor. Ayarlarınıda denedim hiçbişey olmadı sıfırladım kodunu yaptım aldığım gbi oldu gene olmadı lütfen yardım edin ?

slm hocam ben monteyi yeni aldım gps hakkında yardıma ihtiyacım var yardım edebilirsen çok iyi olur arada we travel diye bitane program buldum indirip kurdum ama arama yaptığımda hiçbirşey bulamıyorum yarınlarımızı bekliyorum
Tuncay bey bendede arkasın sorununun aynısı var ben video izliyorum telefonumdan youtubeden ama karıncalı oluyor cok nedenı nedir yada bir vod ayarı varsa verin lutfen birdewifide bir sıfresiz ağa baglandıgımda baglantı kesildi yanıt yok diyor bhlar belki modemın uzaklıgından ama şu olan cok acayip yazayım hemen baglanıyorum sifresiz modeme baglantı kuruldu dıyor herhangı bır ınternet sıtesıne gırıyorum aynen soyle bir yazı kablosuz modemınızın guvenlıgı ıcın kablosuz agınıza sifre verin diyor sayfanın altındada kullanıcı adı sıfre bolumu var ne yapmam lazım Tuncay bey ben 3 aydır wifiye baglanamıyorum...Tuncay bey telefonumun modeli samsung gt-s5233w