selam. benim sorunum
galaxy s advendec telefonuma 4.1.2 yi yükledikten sonra telefonumun alarmı çalmaz oldu. daha doğrusu bazen çalıyor bazen çalmıyor.yazılımsaldır derseniz defalarca yazılımı tekrardan kurdum.hemde kies ile kendi sitesinden. sebebi ve nasıl giderileceği konusunda acil yardımlarınızı bekliyorum. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
tel. s5233w 4 gb hafıza kartım takılı durumda ve yarısı boş indirilen wap öyeleri hafıza kartı seçmeme rağmen uygulama indirince telefon hafızası dolu yazısı çıkıyor acill yardımm..Çok teşekkürler...
samsung e2550 var ve fotograf cekerken YAKALAMA HATASI yazıyor ve fotoğraf cekmiyor birde video kameraya geçincede HATA yazıyor kapatıyor , Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkür ederim şimdiden
Arkadaşlar artık sorular cevaplanmıcak ama çözülen sorunların sayısı 100 den fazla şuanda soru sormadan önce sayfalara göz atarsanız bir cok sorununuzu çözebilirsiniz.
Samsung GT-S7562 model cep telefonun ekran şifresi nasıl kırılır bilen var mı? Telefon kilidine bastığımda sadece 0-9 arası rakamlar var veya acil aramalar için ekrana girebiliyorum. Acil arama ekranında ise * # ve 0-9 arası rakamlar var. Yardımcı olur musunuz?
merhabalar ben görme engelliyim bir arkadasim galaxy note2 hediye aldi ekran okuyan talk back programi actik konusuyor ama internette bagli kaldikca interneti kapatinca konusmada susuyor arti ses komutuyla is yaptirmak dosya klasör buldurmak buda internette bagliyken calisiyor arti ses komutu ile mesaj yazdirmak buda talk back acikken mesaj yazmiyor talk back i kapatinca gayet güzel ve hizli mesaj yaziyor. Bu talk back programini internet baglantisi olmadan nasil calisir hale getirecegiz bilgisi olan lütfen yardim etsin herkeze tesekkürler.
Ben galaxy gt s 7562 aldım yeni. Fakat telefon çin malı. Telefon hafızası neredeyse sıfır 196 kb. Dolayısıyla net'e de girmiyor. Düzelme imkânı yokmu arkadaşlar. Bilen yazsın lütfen.