arkadaşlar samsung s3353 te wifi etkinleştiremıyrum basarısız dıyor. hıcbır sorun yoktu dun sanırım telefon acıkken batarya çıktı ondan sonra böyle oldu.ne yapabılırım sızce fabrıka ayarlarına döndum ama bır degısıklık yok
benimde bir sorum olacak. wave 2 8530 var iş yerinde internete çok rahat girebiliyorum ama eve geldiğimde bilgisayarımda interne olduğu halde telefonum bağlanmıyor verdiği hata "DNS BAŞARISIZ" ... çözüm varmıdır. ağları siliyorum yeniden bağlanıyorum,modemi kapatıp açıyorum, telefonu da aynen ama hala ses yok. iş yerine gittiğimde hemen bağlanıyor. çözüm???
öncelikle tuncay bey insanlara böle bi konuda yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim..herkesin olduğu gibi benimde bi sorunum var....samsung i 8320 omnıa cep telefonum var..bu telefonun özelliklerini nasıl tema yüklenir ne yapılır ne edilir bilmiyorum..türkce karakter desteklemiyo msj geldiğinde ş-i harfleri filan gözükmüyo..nimbuz filan yükleyemiyorum..yani uygulama filan nasıl yüklicem kısacası bu telefon hakkındaki tüm bilgilerini ayrıntılı bi şekilde yazarsan sevinirim..bide androıd yüklersek nasıl olur şimdiden çok teşekkürler....saygılar
iyi günler,
samsung B5310 var bende. telefonumda dosyalar>Diğer dosyaların içinde _Temporary_Folder_40PP , _Temporary_Folder_4FTS, _Temporary_Folder_4FTC
şeklinde 3 tane klasör kendiliğinden oluştu. Bu klasörler telefonun hafızasında bulunuyor silinmiyor,taşınmıyor,adları değiştirilmiyor,içine dosya vs atılmıyor. Bu klasörleri telefona format atmadan silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
başlık açmama rağmen kısaca beta bada2.0 dan eski orjinal sürüme nasıl dönerim wave 8500 kieste bu sürüm güncellenemez diyor yardımcı olursanız sevinirim
sorunu çözdüm şimdi görüyor fakat sanırım yazılımda bir eksiklik var telefon aptallaştı simgeler doldu ekrana kısacası normal değil.şimdi türkiye için yayınlanmış yazılımı nereden bulurum kieste olmuyor en son yazılım olarak gördüğü için güncellemiyor.sağlıklı ve kiesle bir sorun yaşamadan nasıl tekrar yazılımı yükleyebilirim.
merhaba ben samsung b7300 kullanıyorum bazı sorunlardan dolayı fabrika ayarlarına dönmem gerekti ama şimdi de mesaj göndermiyor. ve wifi açık ve bi modeme bağlıyken operayı kullanamıyorum hiçbir siteyi açmıyor.
S plus almayı düşünüyorum, ancak bazı kaygılarım var, mesela oyunlarda uyumlu telefonlarda galaxy s var ancak bu telefonun adı geçmiyor. Uygulama sıkıntısı var mı? Ghz hızını vs. bir kenara bırakırsak, s in mi gpu su daha iyidir plus ın mı? Uygulama sıkıntısı gerçekten kötü bir durum. Bilgi verebilecek olan var mı? Gerçekten böyle bir sıkıntısı var mı cihazın?
slm samsung gt-e2550 telefon aldım sesleri tamamen kapatmama ragmen titresim kapanmıyo.tamamen sessiz modu yok mu bu telefonun kullanan arkadaslar cvp verebilir mi?