Andulin26
Üye
Yapacak fazla birşey yok TURJC1 de kalan ve boot a geçmeyen 2. telefon vakası. Diğeri sezfar adlı kullanıcı idi sanırım. Serviste SW atılması tek çare gibi görünüyor.@cedric2323
Donanımhaber i8910 bölümüne bırak yazmayı 3-4 aydir okumuyorum bile ancak som 1 haftadır wave bölümüne bakıyorum heleki beni ugrastıran kişinin fwsini yüklediysen burayabile cevap yazmam başkasınında yazıcagını sanmam ancak farklı durum söz konusuysa acıklayıcı bir sekilde yaz bilgimşz dahilinde yardımcı olurum söz konusu bile degil duanı yine edersin
iyi forumlar
Öyle bir durumda TURII2 ye geçmek daha faydalı görünüyor. Servise vereceksen neyse de birine satacaksan diğer arkadaşı da yakmao zaman tur jc1 e gecerken dikkat edilmesi gereken bir şeyler olmalı. Bu iki arkadaşta sıkıntı yaşamışlar. Ben de telefonu değiştirirken ve ya garantiyle ilgili bir durumda bu işlemi yapmayı düşünüyorum. Sizce dikkat edilmesi gereken bir şey var mı bu official fwi yüklemek gerektiğinde aydink_1903 dostum.
Saygılar...
@cedric2323
Donanımhaber i8910 bölümüne bırak yazmayı 3-4 aydir okumuyorum bile ancak som 1 haftadır wave bölümüne bakıyorum heleki beni ugrastıran kişinin fwsini yüklediysen burayabile cevap yazmam başkasınında yazıcagını sanmam ancak farklı durum söz konusuysa acıklayıcı bir sekilde yaz bilgimşz dahilinde yardımcı olurum söz konusu bile degil duanı yine edersin
iyi forumlar
aydin abi edirne genpatech magazasına gelmiş ben incelemeye gidiyorum 22.00 kadar acıkmişlar ama fiyat vermiyolar yarın fiyatı belli olucakmiş galiba senden once alıcam birazdan cıkıyorum belki kafalarsam bu gece alırım yada yarın işimden fırsat bulursam
iyi forumlar
Telefona Hard format atın. PC deki Samsung Driverlerı ve PC Studio yu silin tekrar yükleyin. Mutlaka düzelir.arkadaşlar telefonumu pcye usb kablosu aracılığıyla bağlamaya çalışıyorum ama bi türlü bağlantı sağlanmıyor. usb yi taktığımda tel ekranında bağlantı türüde cıkmıor şarj oluor ama. pc dede aygıt algılanamadı yazıor. dün gayet düzgün calışıyordu ama bugun yeni türkçe versiyon attırdıktan sonra oldu bu.. lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler..
Hayırlı olsun. Benden önce aldı ya ben ona yanıyorumAhenk dostumuzda wave aldi biraz once. Hayirli olsun
Ben de telefonu satacaktım vazgeçtim. ben bu telden epeyce zaman ayrılamam gibime geliyor. en başta son sbp shell gerçekten çehresini değiştirdi. arama yapacağım zaman ekrana o kişinin resmini eklediğim ikonu tıklıyorum arıyor. alternatifi bol gps ve kaliteli gps modülü. müzik ve video oynatma daki üstün kalite. yeterli pil süresi ve değiştirilebilir pil olanağı. videodaki kalite (yanlış anlamadıysam hyperx gürültü olayını sıfıra da indireceğini vaad ediyor sitesinde). foto gündüz 8 mp süper çekim , gece idare edecek kadar. fena da olmayan bir uygulama desteği (gerçi bu eksikliği ipadle giderebiliyorum bu ara). ama inanın orada da işe yarar bir şey bulmak çaba gerektiriyor. ayfon forumları çok donuk ve üstelik kişiler soğuk. tüm bu ve aklıma gelmeyen bir sürü sebepten ötürü bu telefonda ayrılmayı artık pek düşünmüyorum. Wave şimdilik çok fazla şey vaad etmedi bana ve maceraya atılmayı severim ama henüz erken gibi geldi bu telefona atlamak.
Ahenkin bizleri cok ylaniz birakmayacagina ve burada yazilanlari takip edecegine inaniyorum...
Saygilar...
Açıyorum msn iaydın abi kartı biçimlendiriyom özele gelsende birkac soru sorsam
Telefona Hard format atın. PC deki Samsung Driverlerı ve PC Studio yu silin tekrar yükleyin. Mutlaka düzelir.
Kolay Gelsin
hard format nasıl atabilirim az biraz bilgi werseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?