orcunakyol
Üye
İptal edilen İstanbul gününü 1 Haziranda yapıyorlar demekki güzel haber.sbp final surumu gibi gayet guzel tesekkurler
@Aydin abi turkiyedeki bada tanitimina gidicenmi ustte reklam cikiyor emirganda falan diye davet edersen bizde geliriz
iyi forumlar
Samsung Winmo7 ile ilgili mutlaka telefon çıkaracaktır fakat internette dolaşan i8910 un benzeri telefonla verilen video yanıltıcıdır. Samsung o telefonu Winmo çalışmalarına prototip telefon olarak vermiştir. Dışı i8910 a benzemektedir, fakat i8910 da kullanılan OMAP3 processor Winmo7 ihtiyaçlarını karşılamadığından içine SnapDraggon 1GHz işlemci konulmuştur. Yani Winmo7 nin i8910 a yükleneceğini düşünenler çok fazla ümitlenmesinler. Winmo7 OS minimum 1GHz işlemcide çalışacaktır. Tavsiye edilen işlemci 1.3GHz işlemcidir. Dileyen engadget.com da ilgili haberleri ve yazıları bulabilir.samsung win7 mobile üzerinde de calışıyor bir sürü videolar var hemde sağlam kişilerin hesaplarında
bada tanıtımına istanbuldaki üyeler gitsede video cekse telefonla veya video kamera ile bir yere uplasalar yada youtubeye felan
ben burdaki her şenliği kayıt ediyorum üniversitede
ahenk paylaşım için teşekkürler.
rica ederim ayrıca bende paylaşimlarınız için teşekkür ederim
hyperX iki gün önce thread-sms ile ilgili sorunu giderdiğini yazmıştı.Merhaba,
hxv5'de thread-sms kaldırıp yerni diğerinde olan sohbeti kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
Uygulama yöneticisinde thread var kaldırınca mesajlar içinde sadece adı kalıyor tıklayınca giremiyorsun.
teşekkürler iyi forumlar
mrb.
i8910 da wireles üzerinden veya bluetoth üzerinden pc ye bağlanmaya yarayan program yokmu
biz iphone gibi cihazın pc yöneticisine mahkum degiliz program yüklemek için pcstudyo olması gerekmiyo zaten bluetooth üzerinden dosya aktarımı yapılıyor
ayrıca bir programa gerek yok anlattıgınızdan anladıgım kadari ile
iyi forumlar
--------------- Ekleme ---------------
thread-sms ile alakalı sorun resimlerin galeride gözükmesi yanılmıyorsam fwyi güncelliyerek düzeltmişti
ve thread-sms tamamen kaldırıp faneilin yada hxv4 teki sohbet yüklemeniz mümkün gözükmüyor
çünki Z sürücüsü üzerinden çaliştıgını varsayıyorum yanılıyorda olabilirim
iyi forumlar
thread-sms ile alakalı sorun resimlerin galeride gözükmesi yanılmıyorsam fwyi güncelliyerek düzeltmişti
ve thread-sms tamamen kaldırıp faneilin yada hxv4 teki sohbet yüklemeniz mümkün gözükmüyor
çünki Z sürücüsü üzerinden çaliştıgını varsayıyorum yanılıyorda olabilirim
iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?