ahenk
Üye
-
Konu Sahibi
-
anladım teşekkürler. hemende cevapladınız. O halde bu beni aşan konu. şu dosyayı şuna at bu txt dosyasına şunu yaz gibi sandım. bir sorum daha olcak. Telefonda türkçe yazan klasörler depolama modu yada hafıza kartını direk pcye taktığımda neden bazı klasörlerin (müzik yada video gibi) ingilizce karşılıkları çıkıyor. Hemen hemen bütün telefonlarda var bu. Merakımdan dolayı af buyurunuz
merhaba arkadşlar lütfen bana yardımcı olun i8910 8 gb kullanıyorum kardeşim telefonunn admin menüsüne(*#1546792*^#) girmiş ve ordan bazı verileri değiştirmiş şimdi telefon 3g şebekesine geçtiğinde şebeke gidiyor ve sınırlı hizmet diyor ama normal gsm şebekesinde sorunsuz kullanabiliyorum lütfen bu konuda yardımcı olun şimdiden teşekkürler
birazdan denicem. kendimi geliştirme mahiyetindeahenk
sefilinin istediği bu olabilirmi?
Mp3 klasörlerinin varsayılanlarını değiştirmek;
Cep telefonunuzun müzik çalarının D ve E deki tüm klasörleri taraması için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkteki zipli dosyayı açtığınızda 2 dosya çıkıyor.(101FFCD2.txt ve 20018901 klasörü)
Telefonunuzda x_plore dosya yöneticisiyle
101FFCD2.txt dosyasını
C: \ private \ 10202be9 \ içine
20018901 klasörünü
C: \ private \ içine kopyalayınız
Telefonu kapatıp açınız.
Müzik çaları yenile dediğinizde D ve E deki tüm mp3’leri buluyor
ikinci mailim,inşallah linkte sorun olmaz
Hmm olabilr bu ama sanki arkadas kendi istedigini taratmak istiyor gibi anladim ama isini gorurse sorunyok paylasim icin tesekkurahenk
sefilinin istediği bu olabilirmi?
Mp3 klasörlerinin varsayılanlarını değiştirmek;
Cep telefonunuzun müzik çalarının D ve E deki tüm klasörleri taraması için
Linkteki zipli dosyayı açtığınızda 2 dosya çıkıyor.(101FFCD2.txt ve 20018901 klasörü)
Telefonunuzda x_plore dosya yöneticisiyle
101FFCD2.txt dosyasını
C: \ private \ 10202be9 \ içine
20018901 klasörünü
C: \ private \ içine kopyalayınız
Telefonu kapatıp açınız.
Müzik çaları yenile dediğinizde D ve E deki tüm mp3leri buluyor
ikinci mailim,inşallah linkte sorun olmaz
c privateye girilmiyor. içine her hangi bir dosya atamıyorumHmm olabilr bu ama sanki arkadas kendi istedigini taratmak istiyor gibi anladim ama isini gorurse sorunyok paylasim icin tesekkur
iyi forumlar
ahenk,
sende wave moduna girmişsin ama
te hxv4'lü i8910 için dünyanın tartışılmaz en güçlü symbian telefonu diyiyor..
ben en az 6 ay daha i8910 da kalırım
c privateye girilmiyor. içine her hangi bir dosya atamıyorum
i8910 tabii ki şu andaki en güçlü donanıma sahip symbian telefon. Aylar önce herkes Samsung ve bu telefona ban çekip lanet yağdırırken belki de tek başına bu telefona layık olduğu değeri veren ve ona destek yazıları yazan kişi bendim. Hatırlayanlar olacaktır mutlaka. O zamanlar ban çekenler şimdi 2-3 sene kullanırım diyor. Ben o zamanda söylemiştim, mükemmel telefon yoktur, bu telefonuda maksimum 1 sene kullanacağım yeni bir telefon çıkacak yeni bir heyecen arayacağım diye. Telefonu telefon gibi kullananları bir kenara bırakırsak, telefonları kurcalamayı sınırlarını test etmeyi seven bizler, sınırlardan emin olduktan sonra yeni bir heyecana yelken açmak istiyorlar. Telefon değiştirmeye bu gözle bakmak lazım. Sonuçta en iyi telefonu bile 2 seneden fazla kullanmak günümüz koşul ve gelişme evresinde mümkün görünmüyor.ahenk,
sende wave moduna girmişsin ama
te hxv4'lü i8910 için dünyanın tartışılmaz en güçlü symbian telefonu diyiyor..
ben en az 6 ay daha i8910 da kalırım
Sabahtan beri ona uğraşıyorum en az 4-5 defa 600MB civarında indirdikten sonra download tamamlanamadı. Sabırsızlıkla kurup uğraşmaya başlamak istiyorum. Eğr kendi sitesi dışında bir link bulabilirsen haber verirsen sevinirim. Kendi sitesinde özellikle download u tamamlatmıyorlar sankiaydın abi bada'nın sdk'larını indirdinizmi
iyi forumlar
Sabahtan beri ona uğraşıyorum en az 4-5 defa 600MB civarında indirdikten sonra download tamamlanamadı. Sabırsızlıkla kurup uğraşmaya başlamak istiyorum. Eğr kendi sitesi dışında bir link bulabilirsen haber verirsen sevinirim. Kendi sitesinde özellikle download u tamamlatmıyorlar sanki
Kolay Gelsin
Roadsync deAydın hocam roadsync de bazı miller mesela maxicepden gelenler html olarak görünmüyor yani linkler vs tıklanabilir durumda değil bunu tıklanabilir hale nasıl getirebiliriz var mıdır çözümü ?
rotate özelligini kapatan pach yayınladı andy ancak anamenüdeki KS de kapanıyor onun dısında bilgim yok ancak bunları kapatınca tel kendine geliyor çalişma daha stabil oluyor gerekliysearkadaşlar hx v4 de ana menü dönüyorya ben onu kapatmak istiyorum sadece ana menüyü kapatacam diğer yerlerde dönmesini istiyorum bunun bi yolu varmı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?