ahenk
Üye
-
Konu Sahibi
-
Browser ın D: de daha hızlı olduğunu düşünmek bence psikolojik, akla yatkın geldiği için öyle düşünüyorsunuz. D: ile E: arasında Browser hızı farkı varsa bile insanın algılayamayacağı derecede düşük bir farktır. D: deki Cache, çok fazla büyük boyutlu sayfa dolaştığınızda aynı oranda RAM in düşmesine neden olur. Zira Cache D: nin yani RAM ın hafızasında yer tutmaktadır. RAM azaldıkça oluşacak etkileri de anlatmaya gerek yok. Bende Cache D: de iken defalarca çöken Browser E: de 1 defa bile çökmedi o kadar uğraşmama rağmen, arada sayfa yükleme sorunları olaviliyor o D: de de vardı ama Browser dan 1 kere bile atmadı Cache E: de iken.aydin hocam sizin kadar test edemedim ancak fenailin fwsini hiç denemedim oyüzden yorum yqpmam saglıklı olmaz ancak zaten söylediginiz bazi gereksizleri farkındayım ancak browserin D ' de daha hızlı çaliştigini düşünüyorum ayrıca çökmeler E de daha fazla oluyor ayrıca buraya girerken bile takılma donma çok oluyor ancak dediginiz gibi gereksiz sey çok ama bende hep andy nin ona özel romuna güvenerek daha iyi hazırladıgını düşünüp baska fwye geçiş düşünmedim aöylediklerinizden fenailin fwsini denemek gerektiği kanısına vardım bilgilendirme için teşekkürler eskisi gibi özel test yapmaya vakit bulamıyorum
iyi forumlar
Nokia larda da bu mümkün bir süredir. Hatta Andy nin kullandığı bazı Tweak ler, Nokia CFW cisi Rem-dm in bulduğu tweak lerdir.Arkadaşlar bir Türk arkadaş nokia 5800 için custom fw yapmış. Nokia larda bu mümkün olabiliyormu ? Nokia N8 i ( videolar da ) gören varmı ? Ne düşünüyorsunuz ?
Telefondan Msn ile görüntülü görüşme yapılamıyor. Ön taraftaki kamera sadece 3g görüntülü görüşme sırasında açılır. Servis menüsünden açmakta mümkün ön kamerayı, ayrıca Mirror adlı prog da ön kamerayı açar.arkadaslar msn görüntülü görüsmeyi birtürlü yapamadim .yoksa böyle bir özellik yokmu?
bide ön taraftaki kamerayla ilgili telefonda hic menü yok,acaba sadece 3g ile görüsürkenmi öyle bir secenek cikiyor?simdiden tesekkür ediyorum.
Arkadaşlar bir Türk arkadaş nokia 5800 için custom fw yapmış. Nokia larda bu mümkün olabiliyormu ? Nokia N8 i ( videolar da ) gören varmı ? Ne düşünüyorsunuz ?
Evet mirror adlı programla görebılıyorsun dun kurmustum bende kurcalarken buldum forumda : )
link
--------------- Ekleme ---------------
çektiğimiz fotoğraflara erişimi engellemek için şifreleme vb bişey yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?