samsung i8510

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wannafun

Üye
    Konu Sahibi
samsung i8510
arkadaşlar
samsung i8510 aldım fakat bu cihazla ilgili hiçbişey bulamıyorum,symbian ın en son işletim sistemi var v9,3...yani aynı nokialar gibi herşeyi...fakat bi ekran koruyucu bile bulamadım flash player yüklü değil alette dolayısı ile swf formatında bişey oynatmıyor...cihazla ilgili bilgiler bollaşana kadar beklememmi gerekiyor acaba? yada gerekli bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum...teşekkürler...

QxQ

QxQ

Üye
Aynı şekilde bende sorun çekiyorum. (ekran koruyucusu konusunda) 9.1 ve 9.2 için olan bir çok uygulama aslında oluyor ama bazılarında sorun çıkartıor. 9.3 versiyonu için bir bölüm açılsa gerekli programlar orada toplansa daha iyi olacaktır. N96 da 9.3 kullanıyor

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
Telefonunuz hayırlı olsun. Güzel bir inceleme yapsanız çok güzel olur. Bekliyorum ...

Noctivagant

Üye
Telefon için henüz düzğün programlar çıkmadı. Ama kısa zamanda çıkar sanıyorum. Bu arada N96 ile aynı işletim sistemine sahipler ancak N96 temaları çalışmıyor telefonda.

sitesi tema yayınlayan ve tema yapabildiniz bir site ancak innov8 için tema yapma seçeneği yok ancak N96 aynı işletim sistemine sahip olduğundan seçenekler arasında var olan N96 uyumlu tema yaptım o sitede ve bilgisayara indirip telefona attım bluetooth ile ancak açmak istendiğinde bu dosya telefonla uyumlu değil ginede açmak istermisiniz diye soruyor.

İki telefonun sistemleri aynı olmasına rağmen birinde çalışan dosyalar diğerinde çalışmıyabilmekte

N96 için program ve temalar var ancak bizim telefon için yok bunun sebebi innov8 tüm dünya ile türkiyede aynı zamana yakın çıktılar piyasaya ama N96 diğer ülkelerde türkiyeden önce çıktı. Bu sebeple henüz innov8 için döküman yok pek

Romanticat

Romanticat

Üye
Samsung başlığı altında innov8 de çalışan oyun ve programlar başlığına bakabilirsiniz...

elay

Üye
msn nsl yükleyebiliriz?

cesur1007

cesur1007

Üye
bende çalışan programlar var.msn. virüs prog.daha başka programlar. msn adreslerinizi gönderene göndereyim.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş forumda herşey var biraz incelersen herşeyi bulursun bende de aynısı var herşey yüklü tema oyun program vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt