samsung i450 ngage oyun yükleniyomu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

medfort

Üye
    Konu Sahibi
samsung i450 ngage oyun yükleniyomu
bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

fom59

fom59

Üye
ben baya denedim olmadı.N-gage programı gözüküyor,oyunu yüklüyorum,start diyorum game is not found in memory card yazıyor.ben yapamadım yani...

wingtsun85

Üye
sis oyunlar yuklenmiyorsa birde bunu deneyin

BİTTİ BU SERTİFİKA İŞİ
VERDİĞİM YOLU DENEYİN ÇÖZÜLÜYOOO

Arkadaslar os 9.1 ve 9.2 isletim sistemli telefonlarinda oyun ve program yüklerken karsilastiginiz sertifika sorunu ortadan kalktı.

1. Aşama

Telefonunuzun menüsünden ayarlara girin
Oradan da uygulama yöneticisine...
Sonra seçenekleri seçin
Daha sonra ayarlara girin....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Aşama

Aşağıdaki seçenekleri aynen giriyoruz

Yazilim yükleme: TÜMÜ

çevrim içi sertifika kontrol: AÇIK

Standart Web adresi: Boş olacak

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Aşama

Telefon ayarlarindan güvenlik ayarlarina girin
Oradan da sertifika yönetimine girin.
Eger varsa ama zannediyorum os 9.1 ve 9.2 lerde orjinal olarak yüklüdür...

-Şu sertifikayi seçin>>>Symbian A Verising Iden ve ya serilerinden herhangi biri.. Çalıştırın ve Cep telifonunuzu kapatıp açın.
...Herşey hazır...
Artık pro ve oyunları rahat rahat yükleyebilirsiniz

--------------- Ekleme ---------------

benimde bir sorum olucak
2 mb tan yuksek oyunları yukliyemiyorum telefona oyunu atıyorum oyunu yuklerken hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyin hatası veriyor hafıza kartında 800 mb yer var telefonu hafızası ise bos 24 mb yer var bu hatayı neden veriyor olabilir acaba

fom59

fom59

Üye
.sis çalışıyor ama n-gage çalıştıranı görmedim.

hasand1

Üye
ngagei denedim programı kuruldu ama oyun oynatmadı. heralde powervr gpu yok bizimkilerde sebep o

fom59

fom59

Üye
o nası bişey?

BJKursad

BJKursad

Üye
Arkadaslar bendede i450 var ben assassins creed aspalht4 soul of darknees vb oyunları calıstırdım ama sis uzantılı oyunları ve programları falan hiç calıstıramadım.Eger bu saydıgım oyunlar n gage ise benim tel calıstırıyo.

mrsiqoo92

Üye
arkadaslar sis bizde çalışmaz çünkü sis symbian 6-7-8 serisi icin bizim samsung telefon symbian 9 veya diğer adıyla OS9.2 bizim telefonlar sisx. n95 n73 gibi telefonlar bizim gibi sisx onlarda çalisan her oyun bizdede çalisir ama yalnız sis olanlar çalışmaz.

kanass

Üye
arkadaşlar bende i550w var. telefodan memnunum hacklemeyide yaptım. ngage kuruldu oyunlarıda yüklüyorum ama başlat dediğimde unable to start game (eror 805306368) diye bir hata veriyor bilgisi olan varmı

ruzgar_70

Üye
arkadaşlar i450 de n-gage i çalıştıran arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba...

bediruhud

bediruhud

Üye
arkadas dogru soluor sertifika işi bole cözülüyormuş fakat baska yerden alıntı yapmssn snn cözmedgını blıorum ama paylaşımın ıcın teşekkurler emegine saglık :oke:

fom59

fom59

Üye
n-gage çalıştıran yok mu???

fom59

fom59

Üye
bugün bi daha denicem kurmayı...işallah olur

Bende çok denedim yaa...Olmuyor :( Yabancı sitelerde bununla ilgili bir şeyler var ama ingilizcem çok iyi olmadığı için anlamıyorum.Mesele şu sitede "n-gage sadece nokia için başka telefonlarda çalışmaz" gibisinden bişeyler yazmışlar.

Anlayan varsa baksın.Bizide aydınlatsın...

--------------- Ekleme ---------------

Artı şunu da eklemek istiyorum.N-GAGE oyunları Nokia N95 8GB telefonlarda çalışıyor.N95 in işletim sistemi Samsung i450 ile aynı.Yani "Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI" Ama neden Samsung i450 de olmuyor hala anlamış değilim.:duvar2:

fom59

fom59

Üye
Bir gelişme yok mu ya? :agla

kesop

Üye
ben de çalıştıramadım fakat çözüm gayet basit:
uyumlu oyun oynamak :pro:

fom59

fom59

Üye
Uyumlu oyunlularla n-gage oyunlarının arasındaki fark,bunu pek çözüm haline getirmiyor :D

fom59

fom59

Üye
arkadaşlar programı yükledim göründü...hafıza kartındaki n.gage klasörüne oyunu attım.programı açtığımda yüklemeye başladı.ama yüklemeden sonra bile oyun silik görünüyo.girdiğimde updateleri kontrol ediyo :D

Sen daha denemeye yeni başlamışsın :D Daha ne problemler çıkıcak karşına :zong:

cas1925

Üye
sanırım n-gage almaktan başka çözüm yöntemi yok :D hele beniimkinin ram bi acaip oldu %80 lerde gezio global race te kasıyo

fom59

fom59

Üye
Çalıştırabilen yok mu ya.....?

dedebaba001

Üye
valla ben denedimm herşeyi yükledim sadece oyun açılmadı ama bu telefona herşey yapılır eminim biraz uraşınca olacakk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...