Samsung GT-S7233E Wave 723 Palringo servis sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-S7233E Wave 723 Palringo servis sorunu.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.Başlıktada belirttiğim gibi wave 723 kullanıcısıyım.Arkadaşlar yaşadığım sorun palringonun servisleriyle ilgili.IM'den palringoya ilk giriş yaptığımda tam hatırlamıyorum ama herhalde hiç servis yoktu ya da hepsi yoktu.Dediğim gibi tam emin dediğim.Daha sonra 2.1.7 sürümünü yüklemiştim herhalde belirli servisler geldi ama MSN,Yahoo gibi önemli servisler yoktu bir tek kullandığım facebook vardı 3 tane daha vardı isimlerini hatırlamıyorum.Arkadaşlar palringonun son sürümünü indirdiğimde(v3.12.0 sürümü) indiriyorum kuruyorum daha sonra oyunlara geliyor.IM'den girince güncellemiyor sadece oyunlara geliyor.IM'den girince hala eski sürüm var.Bunun nedeni nedir.S8500 kullananlarda son sürümü indirdiklerinde IM'deki palringoyu güncelliyormuş.S8500, S7233E'den daha fazla gelişmiş bir telefon tmm ama s8500 bada 1.0, S7233E bada 1.1 anlamıyorum arkadaşlar böyle olmasının sebebi nedir.Bir arkadaşım telefonuna bada 1.2 geldikten sonra bu sorunun düzeleciğini söylüyor.Doğru mudur yoksa başka bir yolu var mıdır lütfen yardımcı olun arkadaşlar.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar hiç mi fikri olan hiç mi yardım edebilecek yok?:ağlarım:

free

free

Üye
bu telefonla facebook video izleyebilyormu yuz?

monte v 1.88 nerden bulabiliriz

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonla facebook video izleyebilyormu yuz?

monte v 1.88 nerden bulabiliriz
Facebook'tan video izlemeyi hiç denemedim ama bildiğim kadarıyla indiripte izleyebiliyorsun ama youtubeden izleyebiliyorsunuz direk.

silver021

silver021

Üye
Facebook'tan video izlemeyi hiç denemedim ama bildiğim kadarıyla indiripte izleyebiliyorsun ama youtubeden izleyebiliyorsunuz direk.
benim bildiğim wave 723de facebook uygulamasından video izlenebiliyor olması. bu durum zaten wave s8500 içinde geçerli.

walla arkadaşım palringo 3.1 i ben corbyme dahi yükledim. ondada hiç bi sorun olmadan hem face sohbet hemde msn uygulamasını aynı anda açıp kullanabiliorum. bunun bada 1.0dan 1.2 ye geçmeyle bir alakasının olmadığını düşünüorum. jarla yükle olmassa jadla dene.

HotBiber

Üye
    Konu Sahibi
benim bildiğim wave 723de facebook uygulamasından video izlenebiliyor olması. bu durum zaten wave s8500 içinde geçerli.

walla arkadaşım palringo 3.1 i ben corbyme dahi yükledim. ondada hiç bi sorun olmadan hem face sohbet hemde msn uygulamasını aynı anda açıp kullanabiliorum. bunun bada 1.0dan 1.2 ye geçmeyle bir alakasının olmadığını düşünüorum. jarla yükle olmassa jadla dene.
kardeş denemem mi ya ikisiylede denedim ama olmuyor forumda wave 723 kullanan birisinde daha denettirdim ondada oyunlara geliyor IM'den sürüm güncellemiyor?Bu konuyla bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin arkadaşlar...:ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...