Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

arkadaşlar ben fw yükleyeceğim ancak biliyorsunuz ki fwden sonra herşey siliniyor onları yedeklemenin bir yolu var mı oyunları filan

myfatihh

Üye
kardeş ii geceler telefonun haporlör sesini nasıl yükseltebilirim

knbrgl

Üye
Hocam öncelikle böyle bir başlık açtığın için teşekkürler.Genel olarak sorularımı şöyle sıralayayım :
1) Bluetooth'dan başka bir telefona dosya gönderme yapamıyorum . Bunu denediğim sırada 'Erişilemiyor , Telefonu sil ' tarzında bir mesaj alıyorum
2) Telefonum zaman zaman donuyor ,
3) İnternet geçmişini , çerezleri vs. silmeme rağmen telefonumla bir siteye girdiğimde hafıza çok dolu , sayfa düzgün görüntülenemeyebilir diyor .
Bunların çözümü için yardımcı olursan şimdiden teşekkürler .

işletim sistemi değiştirilyomu değişirilyorsa nerden bulabilirim

ben q klavye yüklettim ama şöyle bir şey oldu, telefon kapalıyken artık alarmı çalmıyor. sorunun ondan kaynaklandığını düşünüyorum..? kaldırmak istiyorum. nasıl yapa bilirim bilginiz var mı ?

Kardeşim telefonu havuza düşürdüm, hasar gördü.çıkardım 2 gün bekledim, sonra telefonu açtım, ekran falan gitmiş renkler birbirine girmiş.Her neyse ben fotoğrafları kardeşimin telefona gönderiyordum bluetoothla, fakat bir anda telefon kapandı ve bir daha da açılmadı.arada bir dıt dıt ses geliyor o kadar başka hiçbir şey yok.Telefon içerisindeki bilgilere ulaşabilmek için ne yapabilirim? USB ile bilgsiayardan bağlanmayı deniyorum fakat malum, telefonun açılıp samsung kies falan diye onaylamam gerekiyor.USB kablosu ile bu telefona bağlanmanın başka bir yöntemi var mı aceba ? yardımcı olursan çok memnun olurum

menüdeki günlükler bölümünden kayıtları silersen gider

üçbaş

Üye

Rehber'e girip ordan mesajı yollarsan tüm listeye yollayabilirsin...

owert

Üye
internete girerken 3g nin bulunduğu noktada dünya resmi beliriyo zamanla dünyanın üstünde kilit resmide çıktı ve çok yavaşladı yardımcı olursanız çok sevinirim tşk ederim şimdiden

----------Eklendi @ 19:11:07 ---------- Yazıldı @ 19:09:58 ----------

samsung s5620 monte )

mscohce

Üye
Telefonu nasıl güncelliyeceğim genişce anlatırmısın.

fly_jack

Üye
nasıl hallettin hocam gps olayını yardımcı olur musun?

----------Eklendi @ 02:01:08 ---------- Yazıldı @ 01:59:45 ----------

nasıl kullanıyorsun yardım lütfen

borax26

Üye
yes tusuna bas ekranda çağrı uyarısı warken her defasında.

Turkan_h

Üye
Merhaba bende bi soru var *0#*# kodu ile on kamerayı açtım ve sonra normal kamerayı açtığımda fotoğrafların boyutu hiç bir şekilde büyümüyor ne olur yardımcı olun

Arkadaslar monte'de pc'den mesaj atma-alma islemini gerçekleştirebilcegim güzel bi program varmı? Mobiledit var, gönderdigim mesajların sonunda reklam atiyor. Yapıp denediginiz bi program varsa yardımcı olursanırz çok makbule geçer

break_35

Üye
Hocam monte yatay klavye fw yukledim KAMERA BASARISIZ hatası alıyorum.nerdese butun fw tkrr yukledm sonuc aynı.kırmak uzereyim teli.nolur yardmcı olun

slm bir yıldır 5620 monte kullanıyorum internetten google maps haritalar 3.0.2 orjinalde vardı ben bunu yükselteyim derken 2.3.2 ye düşürdüm şimdi bunu düzeltemiyorum haritaları açınca dokunmatik özelliği bile desteklemiyor artık bu nu nasıl eski haline getirebilirim. şimdiden teşekkür ederim

s.a
kardeş benim monte son bir iki aydır mp4 çalıştırmıyor lütfen yardım edermisiniz
birde fabrika ayarlarına döndüm içinden bir program silinmiş sanırım tuş kilitliyken elimi ekrana sürünce YANLIŞ KARAKTER diye bir uyarı çıkıyor.
ACİL ACİL ACİL !!!!!
abraham_halil@mynet.com

Jeeday

Üye
bu cihazda biriken smsleri pcye aktarmak istiyorum. Orijinal cd ile gelen Kies'i yükledik. Bütün mesajları görüyoruz fakar içerikleri boş çıkıyor. Yeni Kies'te de sms aktarma menüsü yok. Bir çare arıyorum mesaj kutusu doldu....