öncelikli olarak verdiğin bilgiler için teşekkür ederim fazla zamanım olmadığı için her sayfayı tek tek okuyamadım bir kaç sorum olacak
1. samsung s 5620 monte telefonum var ve web cam olarak nasıl kullanabilirim
2. googl maps ı kurmayı denedim desteklenmiyor diyor
3. cepten tv nasıl izleyebilirim
4. telefonun kendi msn sistemi var mı ben bulamadım menüde
5. e buddy kurdum ama ondanda şifre hatası filan yazıyor devam lı hata veriyor
yardımcı olursan sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
bir soru daha sorayım google giriyorum ama malesef hotmail hesabı mı açamıyorum yarım kalıyor
1- bildiğim kadarıyla vebcam olarak kullanılmıyor
2- google maps telefonda orjinal kuruludur zaten neyi yüklediniz ki??
3- cepten opera apps veya getjar gibi sitelere girip telefonunuza spb tv uygulamasını indirerek wifi veya gprs üzerinden izleyebilirsiniz
4- kendi sohbet sistemi kullanışsız kimsede kullanmıyor zaten ebuddy-nimbuzz gibi programlar kullanılıyor
5- ebuddy e giriş yapmak için önce ebuddy den hesap oluşturmalısınız zaten ebuddy den hesap oluşturduğunuzda msn adresiniz kaydeder ve oturumunuz otomatik olarak açılır ebuddy de facedende sohbet edebilirsiniz tabi telefonunuzda tam ekran ve dokunmatik ebuddy programı yüklü olmalı
Monte telefonumu yeni aldım fakat telefonun şarjı bir gün bile gitmiyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.telefonlada oynamıyorum üstelik..
eğer telefonu kaçak veya internetten aldıysanız yanlış batarya-sahte şarz aleti gibi hatalı içerikler gönderilmiştir bu yüzden bataryanız çok az gidiyordur- tabi akşama kadar telefonla oynamadığınızı varsayıyorum
iyi akşamlar