Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

namevcut

Üye
Soru: S5620JTJL2 yükledim. Pc ye yedeklediğim rehberi telefona geri yükleyemiyorum. ( Cep telefonu baglı olmadığından rehber akratılmaz ) yazıyor. Windows7 de ise aygıt kullanıma hazur yazıyor. Kies de sağ üstte telefon bağlı gösteriyor. Ne yapmalıyım tşkler.

baranselona

baranselona

Üye
kies 1.5 ile yüklemelisiniz

namevcut

Üye
Teşekkür ederim. Kies_1.5.0.10024_74 i kurdum. Çalıştı.

kartalyum

kartalyum

Üye
ben monte telimi bi türlü laptop'uma usb'den baglayamıyorum
laptop windows 7 pc studio 3 programı laptop ta yüklü ama baglanmıyo nedense sorun ne olabilir acaba

baranselona

baranselona

Üye
samsung kies 1.5 yükü olmalıdır ve telefonunuzu ya kies modunda yada yığın depolama modunda bağlayın

sooprcow

Üye
kardesimde monte kullaniyor ve dokunmatigi bazen basmiıyor tel servis e werdik qeldi yine ayni bu sorun sizlerdede war mi yoksa bizim telde mi bi sorun war?

dark1907

Üye
kardesimde monte kullaniyor ve dokunmatigi bazen basmiıyor tel servis e werdik qeldi yine ayni bu sorun sizlerdede war mi yoksa bizim telde mi bi sorun war?

basmıyor! derken
o kullanımdan kaynaklıdır
*#877# den dokunmatik kalibrasyon ayarlarını yapın belki işe yarar

not: ayrıca tırnak vs. işlemez nasıl kullanıyorsunuz dokunmatik ekranı ?

nhlysf

Üye
*#1234# yaptım (SW VER) S5620JTJB1(CSC VER)S5620OJTJB1 diye bırsey yazıyor telefonumda

baranselona

baranselona

Üye
*#1234# yaptım (SW VER) S5620JTJB1(CSC VER)S5620OJTJB1 diye bırsey yazıyor telefonumda

1. yazılımın eski qwerty klavyeli yazılım çıktı yeni istersen serviste ücretsiz yüklet istersen kendin yükle forumda anlatımı mevcut orjinal samsung türkiye için.

2. büyük ihtimalle uyumsuz bir dosya atıyorsun attığın dosya JAR uzantılı olmalıdır vede monteye göre olmalıdır- oyun sensörlüysede bu hata alınabilir forumda monte için paylaşılmış olan oyun ve programları atın

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
kardeş bütün sayfaları okudum herkese elinden geldiğince yardım etmişsin eline koluna sağlik benim ricam su we travel programinin yeni sürümünu ayarlayıp nasıl kullanıldığıni da elinden geldigince ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin senin kullandığın sürüm de olabilir şimdiden tsk ediyorum ve cumartesi günü harika bir arsiv paylasiyorum herkese duyrulur 40 tane program biri hariç hepsi dokunmatik ve tam ekran çalışıyor 100 kusur oyun hepsi dokunmatik tam ekran ve 150 tane de duvar kağıdı monte ile uyumludur
We Travel Navigasyon Yazılımı Görsel ,Kurulum ve Kullanım Rehberi (Video Anlatım İçerir)

sooprcow

Üye
kapasitif ekran oldugu için tırkla basıldıgında almıyacagini biliyorum

nhlysf

Üye
anlaşıldı ben bu okeyı yıne yukleyemeyecegım yardımlarınızın ıcın tsklr:(

faith10

Üye
öncelikli olarak verdiğin bilgiler için teşekkür ederim fazla zamanım olmadığı için her sayfayı tek tek okuyamadım bir kaç sorum olacak

1. samsung s 5620 monte telefonum var ve web cam olarak nasıl kullanabilirim
2. googl maps ı kurmayı denedim desteklenmiyor diyor
3. cepten tv nasıl izleyebilirim
4. telefonun kendi msn sistemi var mı ben bulamadım menüde
5. e buddy kurdum ama ondanda şifre hatası filan yazıyor devam lı hata veriyor
yardımcı olursan sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

bir soru daha sorayım google giriyorum ama malesef hotmail hesabı mı açamıyorum yarım kalıyor

lorenler37

Üye
Monte telefonumu yeni aldım fakat telefonun şarjı bir gün bile gitmiyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.telefonlada oynamıyorum üstelik..

baranselona

baranselona

Üye
öncelikli olarak verdiğin bilgiler için teşekkür ederim fazla zamanım olmadığı için her sayfayı tek tek okuyamadım bir kaç sorum olacak

1. samsung s 5620 monte telefonum var ve web cam olarak nasıl kullanabilirim
2. googl maps ı kurmayı denedim desteklenmiyor diyor
3. cepten tv nasıl izleyebilirim
4. telefonun kendi msn sistemi var mı ben bulamadım menüde
5. e buddy kurdum ama ondanda şifre hatası filan yazıyor devam lı hata veriyor
yardımcı olursan sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

bir soru daha sorayım google giriyorum ama malesef hotmail hesabı mı açamıyorum yarım kalıyor

1- bildiğim kadarıyla vebcam olarak kullanılmıyor

2- google maps telefonda orjinal kuruludur zaten neyi yüklediniz ki??

3- cepten opera apps veya getjar gibi sitelere girip telefonunuza spb tv uygulamasını indirerek wifi veya gprs üzerinden izleyebilirsiniz

4- kendi sohbet sistemi kullanışsız kimsede kullanmıyor zaten ebuddy-nimbuzz gibi programlar kullanılıyor

5- ebuddy e giriş yapmak için önce ebuddy den hesap oluşturmalısınız zaten ebuddy den hesap oluşturduğunuzda msn adresiniz kaydeder ve oturumunuz otomatik olarak açılır ebuddy de facedende sohbet edebilirsiniz tabi telefonunuzda tam ekran ve dokunmatik ebuddy programı yüklü olmalı

Monte telefonumu yeni aldım fakat telefonun şarjı bir gün bile gitmiyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.telefonlada oynamıyorum üstelik..

eğer telefonu kaçak veya internetten aldıysanız yanlış batarya-sahte şarz aleti gibi hatalı içerikler gönderilmiştir bu yüzden bataryanız çok az gidiyordur- tabi akşama kadar telefonla oynamadığınızı varsayıyorum

iyi akşamlar

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi

stesefik

Üye
yaklaşık 10mblık bir pdf dosyasını telefonda nasıl okuyabilirim ? dosya boyutu büyük hatası veriyor. birde barkod okutabileceğim bir program varmı ? 2-3 tane program denedim hiç biri işe yaramadı.

*Emre95

*Emre95

Üye
asd

turkoglu54

Üye
Arkadaşlar Acilen Yardıma İhtiyacım var kafayı yiyecem nolur yardım edin bana ::(

ön kamerayı açmak için *#0*# yaptım ordan ön kamerayı gördüm. arada bakıyordum. diğer tuşlar ne işe yarıyor diye hepsine bastım geçen gün hepsine baktım melody sensor falan vs şeyler vardı en çıktım ordan.

kamerayı normal menüden açtım. açtım ama kamera daha önce tam ekran kamera iken şimdi büyük ama tam ekran değil tam kenarlar yapışık değil. boydan yine ekranı kaplıyor ama yanlardan sinema kesiği gibi hafiften kesikler olmuş. bu kamera ekranını tam ekran yapmaya çalıştım 2048*1536 çözünürlükte kamera tam ekran eskisi gibi olmuyor. yalnız kurcalarken çözünürlük w1.5m 1600*960 çözünürlükte kamera tam ekran oluyor. ben 3.2m 2048*1536 çözünürlükte eskisi gibi tam ekran olmasını istiyorum lütfen yardım edin.

sorun *#0*# bu kodu girip ön kameraya bakarken sadece yoktu. diğer tuşlara basıp neye yarıyormuş diye kurcalarken normal kameram da problem var nolur yardım edin kafayı yiyecem
:(

canga

canga

Üye
kardeş ben firmware güncellemesi yaparken
"seRrial port open error" die hata verdi napcam =( güncellenmioo

Üst Alt