Samsung GT-S5233w Şebeke Gösterge Çubugu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

qaMbLer

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-S5233w Şebeke Gösterge Çubugu !!!
beyler telefonuma forumdan indirdigim firmware i attım.. şebeke problemi oldu ! şebeke gösterge cubukları gözükmüyor ve şebeke gidip geliyor.
5 dakika varsa 10 dakika yok falan böyle acayip bir durum oldu

bunun nedeni nedir ? ve telefonuma ilk geldigindeki firmware i nerden bulup yükleyebilirim lütfen yardım edin :S
telefonu satıcam alıcısıda var ama bu problem yüzünden satamıyorum :S

systec1

Üye
Sevgili dostum qambler bende bir 5233a kullanıcısıydım ta ki telefonu suya düşürüpde ses olayı bitene kadar.. benim telefonda sadece ses çıkmıyordu görüşme yapabiliyordum ama mp3 ve radyo dinleyemiyordum bunun teknik değilde yazılımsal bir durum olduğunu bulduğumda telefonuma yüklemediğim firmware kalmamıştı 5230 5230a 5230w en sonunda 5233w oldu 5233w den geri dönüş yapıpta 5233a orjinal firmwareyi yüklesem bile şebeke sorunu alıyordum..

Şimdi benim sana tavsiyem.. :

Garantisi varsa garantiye gönder firmware yüklediysen o garanti yandı haberin olsun. şebeke sorununu düzeltmek için 5233w firmwaresi yükleyerek bu sorunu çözersin telefonuna wi-fi özelliği eklensede bunu çok umursama çünkü kullanamayacaksın ve yüklediğin firmware ile birlikte şebeke sorunun çözülsede bluetooth'un çalışmayacak.. tüm bunları göze alıyorsan sana firmwarenin linkini veriyorum ister yükle ister yükleme.. şunu unutmaki her yüklenen firmware telefonun anasını ağlatıyor bir yanını bozuyor anlayacağın. en sağlıklı şey servise gönderip taş gibi geri almaktır saygılarımla esen kal dostum..

İşte Firmware:

----------Eklendi @ 17:18:27 ---------- Yazıldı @ 15:52:06 ----------

Telefonun 5233w ise düşünmeden denemeni tavsiye ederim benim telefonum 5233a olduğu için ondan baz alarak yazdım kolay gelsin iyi şanslar dostum.

Üst Alt