Samsung GT-B7300 Omnia lite olarak geçiyor,Skype'yi nasıl yüklerim.

Sponsorlu Bağlantılar

twinnature

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GT-B7300 Omnia lite olarak geçiyor,Skype'yi nasıl yüklerim.
Samsung GT-B7300 Omnia lite olarak geçiyor,Skype'yi nasıl yüklerim bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

Skype nasıl yükleyeceğim Samsung GT-B7300 telefonuma ,bilen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

wise09

wise09

Üye
arkadaşlar bende bu telefondan aldım ama hala faceye youtubeye girip video izleyemeiyorum n 95 de skyfree ile oluyodu bunda flash player istiyor yüklesemde nafile aynen istemeye devam ayrıca divx formatındaki filmleri izlemek içinde bi adres verdiler kaydetmek için oloe bi site de yok ne işse twinnature arkadaş bişiler halledebildiysen benim msn den kullanıcı adımla aynı eklersen sevinirim. maxicep üstadlarada selamlar

fiorentina0

Üye
bu telefonu bende yeni aldım ama coğu özelliklerinden yararlanımıyorum bi kere internette video acmıyor skyfirei yükledim o da acmıyor ne yapacam bilmiyorum internette hergün giriyorum arıyorum programını oyununu hiçbirsey yok telefon tutulmadığından pek lütfen birbirimize yardımcı olalım

semih108

Üye
tüm sensörlü ve dokunmatik oyunları çalıştırıyo.bende internetten video izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

selcukkul1981

selcukkul1981

Üye
bendede var aynı telefon oyunları 240x400 olan java oyunları çalıştırıyo yani bu şekilde aratırsanız daha çok şey bulursunuz. ben gprs ayarlarını bozdum çünkü wi-fi den değil devamlı gprs den bağlanıyordu ve bir sürü paramı yedi:(

--------------- Ekleme ---------------

sky fire i market palace den yükledim ama şuanda sizin ülkenizde hizmet sağlayamamaktadır diyor

ersinsarsin

Üye
arkadaşlar sosyal paylaşım siteleri yada diğer sitelerdeki videoları izlemek için skyfiree programını yüklemeniz lazım birçok versiyonu var telefonunuza uyumlu programı bulup yükleyin ve aktif edin bütün videoları izlersiniz skype windovs mobil 6,0 için olan sürümünü kuramanız gerekiyor bu arada kurduğunuz tüm programlar tach yani dokunmatik teller için uyumlu olmalı söyeldiğiniz bütün sorunları ben çözdüm telefondan çok memnunum ayrıca igo adlı nevigasyon programıyla çok uyumlu profesyonel bir nevigasyon cihazında olması gereken herşey var tavsiye ederim (ücretli bir program)

bykacik

Üye
sky fire çalışmıyor hata veriyor uzardweb indirin onu kullanın ancak bu şekilde face yada farklı bi sitede bu şekilde vido izleyebilirsiniz biraz yavaş ama idare eder

kurtbey36426

Üye
Arkadaslar facede vıdeo seyretmek için tek yol var oda bolt browser i yuklemek

Üst Alt