samsung GT-B5722 mesaj font problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustfly

mustfly

Üye
    Konu Sahibi
samsung GT-B5722 mesaj font problemi
arkadaşlar ben ne ettim ne yaptımsa bu mesaj fontlarını küçültemedim hani milletimiz meraklı ebem dedem bile 1 metre mesafeden okur mesajlarımı... bu konuya çözüm bulan varmıdır acaba?
FontRouter FontRouterMan gibi şeyler yükledim ama içerik desteklenmiyor dedi :(

SAINT1

SAINT1

Üye
mesaj açıkken ses kısma tuşuna basmayı dene.

mustfly

mustfly

Üye
    Konu Sahibi
denedim onuda hatta ilk onu denedim samsungun diğer modellerinde öyle oluyor ama ı ıh benimkinde maalesef :(
:vur

SAINT1

SAINT1

Üye
Araştırıyorum ama zor gibi hala bişi bulamadım bu konuyla ilgili.Şikayet var ama çözüm yok.

pink1

Üye
bişiy sormak istıyorum kusura bakmayın bu siteede yeni üyeyeim benımde 5722 telefonum var oyun yuklemek ıstıyorum :( uyumlu programlarda varmı acaba bulmadım hiç bir yerden bılgınız varmı teşekürler

mustfly

mustfly

Üye
    Konu Sahibi
bende istiyorum telefonda kayıtlı oyunlar ücretli... nasıl bişeydir bu anlamadım 100kontor verecekmişim ... oynayabilmek için...

tuncay--

Üye
bende aldım bu 5722 telefondan ama hoşuma gitmedi özelikleri kısıtlı,eski tldnum d880 kızaklı modeliydi bundan daha iyiydi diyebilirim.numara çevirirken aylar önceki numara bile ekrana geliyodu,mesaj yazılarını büyütüp küçültebiliyodom ama bunda bilşe yok ya umduğum gibi değil parama yazık oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt