Samsung Glaxy S mi Yok SL i9003 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hoaxs

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Glaxy S mi Yok SL i9003 mü
Arkadaşlar 2 si Arasinda kAldim Hangi Ürün nü Seçmeliyim.? Amoled ekran mi Sper Clear LCD mi videolari izledim ancak karar veremedim hangisini seçeceğime...fikirlerini yorumlarinizi bekliyorum

umutku84

umutku84

Üye
i9003 :oke:

hoaxs

Üye
    Konu Sahibi
neden o ama

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
i9000.
Çünkü:
Super amoled ekran
Daha iyi GPU :oke:

hoaxs

Üye
    Konu Sahibi
Evetttt bende onlara baktim ama videolarda ekran diğeri daha güzel görnüyor birde satiliyor mu daha cihaz

Jetlak

Üye
i9000 satılıyor ikisi arasındaysan i9000 almalısın zaten basit mantıkta i9000 daha iyi olduğu fiyatından bile belli çünkü biraz daha pahalı diğerinden :)

gtrst_cavit

Üye
tabiki i9000 almalısın. hem super amoled ekran olması hem de sar değerinin i9003 e göre daha düşük olması yeterli bnce i9000 seçilmesi için. ben de ikisi arasnda kaldm ve bu iki durum -özellikle de sar değeri- i9000 e yöneltti. zaten onun dışında da bi fark yok bildiğim kadarıyla.

hoaxs

Üye
    Konu Sahibi
sar değeri ne oluyor

gtrst_cavit

Üye
cep telefonlarının yaydığı radyasyon değeri diyebiliriz.

hoaxs

Üye
    Konu Sahibi
Hımm anladim bu sar olayi yeni nesil telefonlarda mi çikti

gtrst_cavit

Üye
her zaman vardı. sonuçta cep telefonlarının radyasyon yaydığı bilinen bi gerçek.

hoaxs

Üye
    Konu Sahibi
Orasi Öyle Tabi de Kimse SAR olayina bakip almiyordu :)

gtrst_cavit

Üye
bakmıyodu evet. hem zaten hiç bi markanın telefonunun özellikleri vs gösterilen yerlerde bu değer verilmiyo, dolyısıyla kimse bu değerlere dikkat edemiyo alırken. orda görse SAR değeri şu kadar diye, o zman dikkat edilcek belki. ayrıca artk öyle bi hale geldi ki, bu 2 telefonda olduğu gibi arada bi ekran farkı var aslında ama fiyat 150-200 lira farkedyo en azndn. ama aslnda sdce ekran değil yaklşk 2-3 kat farkeden -yanlış hatırlamyosam- SAR değeri var ki telefonla çok uğraşan biriysen özllkle, önmli bir konu.

hoaxs

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ben daha önce görmediğim söyledim bakalim bulabilirsem i9000 almaya Karar verdim Bi arkadaşim yeni aldi satilmiyor diye i9003 vermişler ona olmazsa hepsiburadan alacağim ilginiz için tşkler.

gtrst_cavit

Üye
evet i9000 zor bulunuyo artık, ben de bayağı aramıştım :) rica ederim, şimdiden hyrlı olsn :)

hoaxs

Üye
    Konu Sahibi
kardeş son bir şey soruyum da kapatalim konuyu :) Şimdi Ben Hepsiburadan alacam da herhangi bir sakatlik olmasin :) Daha Önce Alişveriş Yapmadim da İnternet Üzerinden.Kutu İçeriğinden Yada Ne bilim Telefonda Sıkıntı Olmasin

gtrst_cavit

Üye
ben şu ana kadar hiç bi sıkntı yaşamadım o tarzda. ama şu da var ki telefon, bilgisayar gbi bişeyler de almadım. bi sorun çıkcağını zannetmiyorum. sonuçta orjinal kutusunda gelecek.

hoaxs

Üye
    Konu Sahibi
Him anladim valla soRun yaşarim diye korkuyorum bi arkadaşim wave aldi gerçi sıkıntı olmadi bakalim

gtrst_cavit

Üye
dedğim gbi her ne kadar sıkıntı yaşamamış olsam da bu tarz şeylerde ilk tercihm kndm gidip almktır :) güven olayndan çok, onun sabırsızlığı oldğu için :) sipariş vernce beklmyi sevmiyorum öyle. bi heycanla bugn gelr yarn gelr diye sabırsızlanıyorum :) o yzden drek gdp almk ve annda kavuşmk en gzli geliyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt