samsung gio ya ace yüklenir mi buyrun görün :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akyurt1

Üye
    Konu Sahibi
samsung gio ya ace yüklenir mi buyrun görün :(
kardeş burdan yapcağımız bişey yok teknik servise ver en iyisi onlar kolayca halledebiliyorlardı sanırım böyle rom işlerini rom indirirken gio için olmasına dikkat et :) hiç böyle bişey görmemiştim ama oluyomuş :D ekran çözünürlükleri aynı olduğu için sanırım çalışmış yine eğer farklı olsaydı brick olabilirdi telin bence ii yırtmışsın

Şehriyar

Şehriyar

Üye
sadece orta tus ve acma kapatma tuslarina bas oyle girebilir belkide download moda..

----------Eklendi @ 14:11:45 ---------- Yazıldı @ 14:09:14 ----------

bu arada bence sadece kameran calismiyorsa buna sukret cunku cok sanslisin. normalde telefonuna baska bir telefonun romunu yuklersen %100 yanar telefonun.. ama sende bu oran %99 a dusmus durumda..

akyurt1

Üye
    Konu Sahibi
Sehriyar haklı :D bende söyledim baya şanslısın bilmiyorum ama sanırım ekran çözünürlükleri aynı olduğundan telefon çökmemiş bi arkadaşta ice cream yüklemiş aceye böyle bi rom daha çıkmadı galaxy serisine :S nerden buluonuz anlamıyorum iyice araştırmadan yapmayın şu şeyleri

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
telefonun bataryasını çıkar 10dk bekle sonra yeniden takıp ses kısma orta tuş ve açma düğmesiyle download moduna al eğer yazıyı görürsen gio için herhangi bi rom yükle servisten kurtul

• Beğen
Tepkiler: ugurozbayrak

akyurt1

Üye
    Konu Sahibi
adam download moduna geçmediğini söylemiş 10 dk beklemek ne işe yarayacak onuda anlamış değilim doğrusu ama umarım işe yarar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
adam download moduna geçmediğini söylemiş 10 dk beklemek ne işe yarayacak onuda anlamış değilim doğrusu ama umarım işe yarar

bendede öyle oldu arkadaş ama ben ace inkini yüklemedim telefon açılmadı 10 dk bekledim sonra download moduna açtım düzelttim

tomtucker45

Üye
arkadaşlar aynı hataya bende düştüm.
Hata ile telefonu ace romu yükledim bunu düzeltebilen varmı acaba

karasovalye811

Üye
brick ettiyseniz cihazı (telefonda orta tuş+açma tuşu recovery,ses kısma orta tuş açma tuşu downloading mode) hiçbir tepki yoksa brick olmuştur. Servise verin sakın rom kurdun demeyin garanti dışı kalırsınız diyin kiesde güncelleme çıktı yaptım sonra bi daha telefon açılmadı. 2 arkadaş brick etti böle dediler garantide yaptırdılar hiç para ödemeden :D

tomtucker45

Üye
teknik servise gerek yok bendede aynı durum vardı. download moduna girmiyordu. sorunu çözdüm.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bendede olmuştu yeniden firmware atım telefona öyle düzeldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt