Samsung, Gear S2 akıllı saatini sunmaya devam edecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Gear S2 akıllı saatini sunmaya devam edecek
Samsung, dün merakla beklenen yeni akıllı saati, Gear S3'ü resmi olarak duyurdu. Bu yeni akıllı telefon iki farklı versiyon olarak geldi. Versiyonlardan bir tanesi Gear S3 Frontier olurken, diğeri de Gear S3 Classic ismi ile geldi. Bu iki cihaz, bazı kozmetik detaylar, kordon detayları gibi küçük farklılıklar ile birbirlerinden ayrılmakta.



Samsung'un yeni akıllı saati 1.3" büyüklüğünde ve 360x360 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Gear S2 gibi bu modelde de fonksiyonel döndürülebilen çerçeve bulunuyor. Ayrıca çift çekirdekli işlemcili Exynos yonga seti, 768MB sistem belleği, 4GB dahili veri kapasitesi ve 380mAh batarya diğer önemli özellikler olmakta.

Yeni Gear S3'ün satışa sunulması ile Gear S2'nin kaderinin ne olacağı merak ediliyordu ve bu konuda açıklama Samsung'dan geldi. Güney Kore devi Gear S2 akıllı saatinin satışlarını durdurmayacak. Bu da her iki akıllı saatin da aynı anda pazarda olacağı anlamına geliyor.

Ayrıca Samsung, yeni Gear S3'de yer alan bazı yazılım özelliklerinin de güncelleme ile Gear S2 için de sunacak. Büyük ihtimalle, yeni modellerin sunulması ile birlikte Samsung Gear S2 Sport ve Gear S2 Classic modellerinin fiyatlarında da bir indirim gözlenebilir.
Samsung, Gear S2 akıllı saatini sunmaya devam edecek
 


Üst Alt