Kardeş telefonun istanbul merkeze gittiyse ki umarım gitmemiştir iki aydan önce gelmiyor. Benim telefonu değiştirmek için iki ay 10 gün bekledim. Nedeni de çok saçma tek merkez istanbul olduğu için Türkiye deki bütün sorunlu değişecek yada serviste yapılamayan telefonlar oraya gidiyormuş belli sayıya ulaşınca toptan onay veriliyormuş filan filan saçma sapan işler yani ben telefonumu alabilmem için yüzlerce belkid binlerce kişinin telefonunun bunlara ulaşmasını bekliyorum. Oysa yapacakları iş bir saat bile sürmez hadi iki gün de kargo olsun iki gündede gelsin toplam 5 günü geçmemesi lazım. Birde utanmadan bana müşteri hizmetlerinde telefondaki adam ağzından kaçırdı yeni bir yapılanma içerisindeyiz dedi fakat bu mazeretimiz olamaz dedi ama bunu birkere söyledi. Hep yuvarlak konuşurlar merkezin telefonunu vermezler telefonu ne zaman alacağını söylemezler herhangi bir süre vermezler. SANA ÖNERİM EĞER 30 İŞ GÜNÜNÜ GEÇERSE TAMİRAT SIFIR TELEFON TALEP ET BU SENİN HAKKIN. Cumartesi günü samsung da iş günü olarak geçer unutma değil filan diyorlar ama biraz bastırınca kabul ediyorlar.