:@ samsung garanti servisi tam bi rezalet 17 gün oldu halen cihaz elime geçmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
:@ samsung garanti servisi tam bi rezalet 17 gün oldu halen cihaz elime geçmedi
bu ayın 10unda verdiğim cep telefonum bugün oldu halen elime geçmedi.. sinir oldum.. jack girişine kulaklığımı bağlayınca iğrenç bir ses veriyor.. hiç bir şarkıyı çalmıyordu.. aldığım ilk günden beri bu durum böyleydi..

bu kadar cebi piyasaya sürüyorlar ve artan şikayeti garanti servisleri karşılayamaz duruma geliyor.. samsung alanların ciddi anlamda düşünmesi gerek.. daha öncede kullandım samsungu ama bu kadar rezil bir garanti servisiyle karşılaşmamıştım.. :vur:vur:vur

emrepreston

emrepreston

Üye
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım.. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabiliosun verdikleri numarayla ama bildiğim kadarıyla.. En azından bi süre söylemeye çalışırlar.. :S

silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
müşreteri hizmetlerinin elinde olan bişey değil.. bunca aleti piyasaya sürdüler ama teknik servis sadece istanbulda var.. oda sayılır derecede az.. :@ samsung bu kadar geniş yelpazede ürün satıyor ama buna bi çare aramıyor..

monsmons

monsmons

Üye
bende değişim talebiyle telefonu verdim ve geçen gün yeni sıfır telefon yolladılar fakat 2 ay 10 gün bekledim. sana önerim şikayetvar sitesine gir oradan şikayet yaz cevap veriyorlar mutlaka.

knife130

Üye
arayacaksın bir güzel kızacaksın böyle hizmet mi olur diceksin susup kalcaklar ! bence yapılması gereken bu!
böyle şey mi olur o kadar tel çıkartıyolar insan bi adam gibi garanti hizmeti verir.

nehalem28

Üye
Bakalım benim ekranda renk değişimi oldu inşallah sorunsuz bir şekilde problemimi hallederler

silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
arayacaksın bir güzel kızacaksın böyle hizmet mi olur diceksin susup kalcaklar ! bence yapılması gereken bu!
böyle şey mi olur o kadar tel çıkartıyolar insan bi adam gibi garanti hizmeti verir.

peki aradık kızdık hemen buna çözümmü getiricekler yani..
ben açıkçası telefondan ümidimi kestim.. kimi forumlarda okuduğum yorumlarda korkunç ötesi..
4 ay serviste kalan cepleri olan kullanıcalar var bide ya.. :allalla:
benimkide bi 6 ayını geçirir orda.. arada ziyaretime uğrar sonra bozulur gene gider..
müşteri memnuniyeti buysa kalsın meştüreside memnuniyetide..

knife130

Üye
aynen dostum sana katılıyorum ama yapıcak bişi yok belki birşekilde daha hızlı gelmesini sağlayabilirsin.

qazwsx1234567

qazwsx1234567

Üye
nokinınki daha beter arkadaş 3-4 aydır alamıyo telini

silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
nokinınki daha beter arkadaş 3-4 aydır alamıyo telini

kim 3 4 aydır alamıyor arkadaşım.. kuzenimde yeni nokia n86 aldı.. aynı oda benimkine benzer bi hatayla karşılaştı 1 gün içinde yaptılar ve teslim ettiler.. nokia hiç değilse servis alanı geniş.. ama samsungunki öyle değilki.. ben antepte yaşıorum burda 2 tane nokia teknik servisi var.. samsungun buraya yakın bi yerde neredeyse hiç yok.. yani bu şehiri bırak bu bölgelerde yok.. istanbula gidiyor.. ama istanbuldaki teknik serviside sayılı..

--------------- Ekleme ---------------

halen geçmedi elime :( daha gelcek telefon.. kim bilir ne zaman..

monsmons

monsmons

Üye
Kardeş telefonun istanbul merkeze gittiyse ki umarım gitmemiştir iki aydan önce gelmiyor. Benim telefonu değiştirmek için iki ay 10 gün bekledim. Nedeni de çok saçma tek merkez istanbul olduğu için Türkiye deki bütün sorunlu değişecek yada serviste yapılamayan telefonlar oraya gidiyormuş belli sayıya ulaşınca toptan onay veriliyormuş filan filan saçma sapan işler yani ben telefonumu alabilmem için yüzlerce belkid binlerce kişinin telefonunun bunlara ulaşmasını bekliyorum. Oysa yapacakları iş bir saat bile sürmez hadi iki gün de kargo olsun iki gündede gelsin toplam 5 günü geçmemesi lazım. Birde utanmadan bana müşteri hizmetlerinde telefondaki adam ağzından kaçırdı yeni bir yapılanma içerisindeyiz dedi fakat bu mazeretimiz olamaz dedi ama bunu birkere söyledi. Hep yuvarlak konuşurlar merkezin telefonunu vermezler telefonu ne zaman alacağını söylemezler herhangi bir süre vermezler. SANA ÖNERİM EĞER 30 İŞ GÜNÜNÜ GEÇERSE TAMİRAT SIFIR TELEFON TALEP ET BU SENİN HAKKIN. Cumartesi günü samsung da iş günü olarak geçer unutma değil filan diyorlar ama biraz bastırınca kabul ediyorlar.

silver021

silver021

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşım hepsi kıvırıyor.. gittim bayiyi bastım kaç kez sordum.. bana telpanın sitesinden bakmamı önerdiler.. boşu boşuna ora gitmeme gerek yokmuş.. telpanın sitesindede parça transferi bekliyormuş.. günlerdir böyle.. halbuki sadece yazılımsal bi sorun olduğunu düşündüğüm arıza vardı.. müzik çalarken kulaklıktan çirkin sesler geliodu.. bu nasıl bi parçayla halledilicek anlamıorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...