Samsung Galaxy Wonder Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

karaoglan94

karaoglan94

Üye
bende wonderciyim

bjkmuratbjk

Üye
benide yaz kardesım

en-sel

en-sel

Üye
Arkadaşlar wonder için arama kaydedici arıyorum bilen ve ya kullanan varsa paylaşabilirmi. Ben okadar program denedim indirmediğim program kalmadı ama olmuyo karşı tarafın sesini kaydetmiyo :oke:

casusrobot

casusrobot

Üye
kardeş root attık ben tuşa tam basamıyomuşum tüm oyunları yükledik ama teli her kapatıp acmada oyunların sd dosyalırını tanıtmak zırunda kalıyoz yokmu şçle yüklediğimiz her şeyi hafıza kartına direkt olarak yüklememize imkan veren bi olay

- - - Eklendi - - -

oyunların hiç birinde gram kasma yok yanlız telefon hafızası 1 gb olan yer boş olmak zorunda gerçi zamanla kasmalar yapıyor ram doldugu için modern combat hfs most wanted aspalt 7 real racin 2-3 hiç biri kasmıyor

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
kardeş root attık ben tuşa tam basamıyomuşum tüm oyunları yükledik ama teli her kapatıp acmada oyunların sd dosyalırını tanıtmak zırunda kalıyoz yokmu şçle yüklediğimiz her şeyi hafıza kartına direkt olarak yüklememize imkan veren bi olay

- - - Eklendi - - -

oyunların hiç birinde gram kasma yok yanlız telefon hafızası 1 gb olan yer boş olmak zorunda gerçi zamanla kasmalar yapıyor ram doldugu için modern combat hfs most wanted aspalt 7 real racin 2-3 hiç biri kasmıyor

Romun ne? Bi yontem var

Üst Alt