Samsung Galaxy W ve HTC HD2 Arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neyhu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W ve HTC HD2 Arasında kaldım
Üstadlar bugün androidle tanışacağım büyük bir ihtimalle. Şuana kadar Wonder almaya karar vermişken, fiyatı 500 lira olan HTC HD2 ile karşılaştım. Beklentilerim; internetten film seyretmek, çok abartı olmasa oyun oynamak, orta halli bir kamera ama en önemlisi internet tarayıcısı ve uygulamalar.

Tavsiyelerinizi bekliyorum biraz hızlı olursa çok memnun olurum cünkü 5 gibi cıkacagım...
Teşekkürler.

5ibo5

5ibo5

Üye
Samsung Galaxy W android işletim sistemi olan bir telefon HTC HD2 ise windows phone işletim sistemini kullanıyor. HTC HD2 biraz daha eski telefon fakat galaxy w daha yeni android işletim sistemi var uygulama yükleyebilirsin oyun oynayabilirsin. Ben sana Galaxy W yi öneriyorum. Bunların dışında Nokıa 603 e bakabilirsin. Symbian alma diyolardı ama gerçekten güzel telefon .Tarayıcısında html5 fln var. uygulama yönünden biraz kısıtlı fiyatı da 600 tl bazen indirimle 550 ye fln düşüyo .

- - - Eklendi - - -

Telefon alma işini 1 -2 gün ertelersen senin için daha iyi olur .

neyhu

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Sanırım wonder alıcam bana en iyi hitap eden bu cihaz. 4 güncellemesi gelmiyor diyorlar ama artık yapacak bişey yok bütce ortada :/

5ibo5

5ibo5

Üye
Sony Ericson xperia Neo v ye de bakabilirsin . 4.0 güncellemesi ona gelicek. HDMI çıkışı fln var . ben olsan neo v alırdım.

neyhu

Üye
    Konu Sahibi
sony ericssondan okadar çok sogudum ki. W910i vardı bende en iyi telefon falan secilmişti,ama hergün kendini 4 kere resetlerdi. Kalitesine pek güvenmiyorum ön yargı olustu üzerimde :)

5ibo5

5ibo5

Üye
hmm. aldınmı telefonu ?

-Emre

-Emre

Üye
neo v alma bence . Galaxy w'nin işlemcisi 1.4 ghz, xperia neo v'nin 1 ghz. Galaxy w'nin belleği 1.7 gbken neo v'nin belleği 300 mb. Hem de xperia neo v daha pahalı galaxy w'den.

5ibo5

5ibo5

Üye
ama neo v de hdmı var. ıcs güncellemesini alacak . ıcs ile birlikte yüz tanıma özelliği fln gelcek . neo v bana göre biraz daha ağır basıyo.

hakanxxx

Üye
samsung wonder en iyisi görüntülü görüşme özelligi var digerlerinde yok

neyhu

Üye
    Konu Sahibi
Dün işten cıktıgıımda kapanmıstı magaza. Bugun alıyorum kısmetse Wonder :) Sony ericsson'da 4 güncellemesinden kimsenin memnun olmadıgını duydum. Acaip kasıyormus. Baya bir araştırdım güncelleme almasa ne olur wonder diye, pek bir kayıp yok diyorlar yine de size de bir sorayım.

-Emre

-Emre

Üye
teknosada 800 tl olmuş galaxy w :(

5ibo5

5ibo5

Üye
Tamam wonder al sony ericson ıcs de çok kastığını bende duydum hatta sony ıcs. yi yüklemeyin demiş. :)

neyhu

Üye
    Konu Sahibi
Bugun itibariyla wonder almış bulunuyorum. Arkadaşlar android bilgim pek yok, ancak şunu söyliyeyim telefon gerçekten hoş. Telefonun performansı gibi görünümü de önemli. Siyah kapaklı mükemmel duruyor. Birde bişey sormak istiyorum ram kullanımı hep 215 civarında bu normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt