Samsung Galaxy W oyun taşıma ROOTSUZ !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MOM94

MOM94

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W oyun taşıma ROOTSUZ !!!
Arkadaşlar forumda bir çok arkadaşın bu konu ile ilgili çalışmalarını gördüm fakat bulabildiklerim root gerektiriyor 3 gün oldu telefonu alalı garanti konusundan dolayı şimdilik root düşünmüyorum. Oyunlar 1gb ın üstüne çıkmaya başladığı için 2 gb lık kendi hafızasına pek oyun yüklenmiyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar biliyorum sizde bıktınız aynı konuların tekrar tekrar açılmasından ama en azından bi link verebilicek arkadaş yokmu :bilmm

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
boşuna uğraşma arkadaşım rootsuz olmaz

• Beğen
Tepkiler: Pianist07
-Emre

-Emre

Üye
malesef rootsuz olmuyor ben de rootlamadim henuz cihazimi zaten arastrym bulablrsem size donerim suan mobildeyim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
arkadaşlarında dediği gibi root'suz olmaz.

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
Arkadaşlar forumda bir çok arkadaşın bu konu ile ilgili çalışmalarını gördüm fakat bulabildiklerim root gerektiriyor 3 gün oldu telefonu alalı garanti konusundan dolayı şimdilik root düşünmüyorum. Oyunlar 1gb ın üstüne çıkmaya başladığı için 2 gb lık kendi hafızasına pek oyun yüklenmiyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar biliyorum sizde bıktınız aynı konuların tekrar tekrar açılmasından ama en azından bi link verebilicek arkadaş yokmu :bilmm
kardesim en iyisi ne yap biliyormusun oyunlari oynamadigin zaman datalarini hafiza kartina tasi.boyleleikle telde yer acilir.oynamak istedigindede datayi eski yerine tasi.sahsen ben boyle yapiyorum ve bende galaxy wondera sahibim :) tasima sirasinda,500 mb ustu datalar yaklasik 3-4 dk suruyor.ben bu sayede telefonuma bir suru kucuk buyuk oyun yukledim.orn:asphalt 7,rf12,mcbp ve gangstar rio :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardesim en iyisi ne yap biliyormusun oyunlari oynamadigin zaman datalarini hafiza kartina tasi.boyleleikle telde yer acilir.oynamak istedigindede datayi eski yerine tasi.sahsen ben boyle yapiyorum ve bende galaxy wondera sahibim :) tasima sirasinda,500 mb ustu datalar yaklasik 3-4 dk suruyor.ben bu sayede telefonuma bir suru kucuk buyuk oyun yukledim.orn:asphalt 7,rf12,mcbp ve gangstar rio :)
uğraştırır ama güzel yöntem :D

-Emre

-Emre

Üye

Guzel yontem biraz uğrastrici ama

apachegokhan

Üye
beyler apkleri google play storeden indirin o zaman direk sd carta kuruyor datayı brothers arms olsun sixs gun olsun

groupertekin

Üye
boşuna uğraşma arkadaşım rootsuz olmaz

rootsuz olmaz olmaz diyorsunuz hepinizde rootladık yine yardım eden yok.arkadaş gibi 50 kere konu açtım kimse anlatmıyor.detaylı anlatılan bi link verin yapalım bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt