Telefon Tavsiyesi SAMSUNG GALAXY TREND PLUS

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
onceden yoktu simdi baktim 50 mblik bi guncelleme var birazdan indirecem,
oyun oynarsam gunde 2 kere az oynarsam bi kere yeterli50 mb lik indirdim android surumu guncelleniyo dedi hala 4.2.2 simdi 37 mb daha guncelleme cikti onuda indiriyorum bakalimandroid os yukseltiliyo falan dedi pek fark yok hala 4.2.2
:hmmm bnde hic oyun oynamiyorum 24 saatte bir sarj ediyorum.
Guncelleme baska bir seyi gelistirmek icin yayinlanmis olmali Örneğin;
Pil Suresini uzatmak icin bile guncelleme yayinlanabilir...Birde Telefonu yumuşak bir zemine hafifce vurunca boncuk sesi gibi bir ses geliyor mu?

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
:hmmm bnde hic oyun oynamiyorum 24 saatte bir sarj ediyorum.
Guncelleme baska bir seyi gelistirmek icin yayinlanmis olmali Örneğin;
Pil Suresini uzatmak icin bile guncelleme yayinlanabilir...Birde Telefonu yumuşak bir zemine hafifce vurunca boncuk sesi gibi bir ses geliyor mu?
android surumu guncelleniyor yaziyodu ekranda o yuzden dedim
nasil boncuk sesi icinde biseymi sallaniyo

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
    Konu Sahibi
lütfen beni biraz daha bilgilendirimisiniz

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
1gb ve ustu oyun oynamazsan 10 numara 5 yildiz :oke:
yok ses gelmiyor bende senin cihaz sert dustuyse bisey olmus olabilir
Yok daha hic bir sekilde dusmedi ama kamera merceginin oralara hafifce yere vurunca ses geliyor :hmmm

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
benimde kameranin bi cm sagina soluna bastirinca arka kapag gicirdiyor :D
Bende bu gun Yazilim'ı Guncelledim tek Gorsel olarak alt tarafta bulunan Telefon Uygulamasinin Simgesi biraz degismis geldi Sana da oyle geldimi :D

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Bende bu gun Yazilim'ı Guncelledim tek Gorsel olarak alt tarafta bulunan Telefon Uygulamasinin Simgesi biraz degismis geldi Sana da oyle geldimi :D
evet oraso degismis ic olarak kasmalar azalmis gibi geldi bana begendim

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
ben acik uygulamali ve interneti kapatiyorum rami temizliyorum bataryatida optimize ediyorum %3 ile %5 arasi gidiyo

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
normal batarya programi kullanmasam da ayni ama acik uygulamari kapatip rami temizlemelisin
Bu gun guncellemeleri denetledigimde yeni guncellemenin geldigini gordum sen guncelledin mi ?
Guncellediysen yeni ozellikler veya bir seyler degismis mi ?

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Bakiyim varmi

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Cihazi guncelledim. degisenler olarak;
Uygulamalar'in fabrika cikisi guncellenmis. Ornegin YouTube uygulamasi fabrika cikisi Farkli surumdeydi su an Cihazi sifirlasakta YouTube uygulamasi Cihazi Aldigimiz ilk gundeki olmaz...
Birde Cihazda kararlılık ve Performans Guncelleme ile beraber daha da Gelistirilmis...
Birde birsey sormak istiyorum: Cihazda Bildirim panelini acip yukardaki ayarlar carkina bastiginda gorsel efekt olarak kasmalar oluyor mu ?
Örnegin Bildirim panelinden Ayarlara girip geri tusundan Ana Ekrana dondugunde Sonra tekrar ayni yerden ayarlara girdiginde kasmalar oluyormu gorsel olarak bahsetiyorum...

Takipçi Satın Al

Üst Alt