Telefon Tavsiyesi SAMSUNG GALAXY TREND PLUS

Sponsorlu Bağlantılar

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG GALAXY TREND PLUS
Samsung galaxy trend plus nasıl bir telefon diğer telefonlardan ayırt edici nasıl özellikleri var şarjı nasıl gidiyor vb lütfen yardım edin

fingerback5

fingerback5

Üye
Fazla iyi değil ama fiyatını hakeden bir telefon.Bataryası da ortalama seviye.

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı tam bütçeme uygun olduğu için seçtim zatenlütfen yardım edin

furkankaya559758

Üye
Fiyatına göre iyi bir telefon ama bütçe arttırıldığında çok daha iyi telefonlar var.

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
    Konu Sahibi
diğer telefonlardan ayırt edici nasıl özellikleri var

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
ben kullaniyorum sunu diyim bu fiyata boyle tel muthis ama sen cok oyun oynarsan belli seviyeden sonra kasiyor birde kullanilabilir kendi hafizasi 2 gb oldugundan buyuk oyunlar bekleme(asfalt8 gta realracing)ben cok memnunum tavsiye ederim :oke:

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
    Konu Sahibi
bataryası nasıl

serif55

serif55

Üye
Kardeşim bence trend plus alacağına moto g al daha memnun kalırsın ayrıca güncelleme desteğide artısı olur

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
batarya normal cok kullanirsan gunde 2 kere az kullanirsan 2 gunde bir kere ben gunde bir kere sarj ediyorum

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
    Konu Sahibi
tmm teşekkür ederim

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
batarya normal cok kullanirsan gunde 2 kere az kullanirsan 2 gunde bir kere ben gunde bir kere sarj ediyorum
Bende yeni Trend Plus aldim bir sey sormak istiyorum: Sende de sarj %40 iken birden
%15 e dustumu...?

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye

• Beğen
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
4.2.2

• Beğen
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Ayarlardan>cihaz hakkinda>yazilim guncellestirme>denetle. Diyince guncelleme cikiyormu?Kac gunde bir sarj ediyorsun.
onceden yoktu simdi baktim 50 mblik bi guncelleme var birazdan indirecem,
oyun oynarsam gunde 2 kere az oynarsam bi kere yeterli50 mb lik indirdim android surumu guncelleniyo dedi hala 4.2.2 simdi 37 mb daha guncelleme cikti onuda indiriyorum bakalimandroid os yukseltiliyo falan dedi pek fark yok hala 4.2.2

Takipçi Satın Al

Üst Alt