Bende yeni Trend Plus aldim bir sey sormak istiyorum: Sende de sarj %40 iken birdenbatarya normal cok kullanirsan gunde 2 kere az kullanirsan 2 gunde bir kere ben gunde bir kere sarj ediyorum
yok simdiye kadar hic olmadi, bataryada sorun olabilir, sorun tekrarliyomu?Bende yeni Trend Plus aldim bir sey sormak istiyorum: Sende de sarj %40 iken birden
%15 e dustumu...?
Yok daha bir kere dun oldu. Birde Pil kullanimina baktiginda, "hucre askida" cok fazla pil harciyormu...???yok simdiye kadar hic olmadi, bataryada sorun olabilir, sorun tekrarliyomu?
hayir %3 suanYok daha bir kere dun oldu. Birde Pil kullanimina baktiginda, "hucre askida" cok fazla pil harciyormu...???
hayir %3 suan
bnde her zaman yuksek oluyor. Tek sarj ederken azaliyor...Su anda % 23Su anda Cihaz yazilimi guncel mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayarlardan>cihaz hakkinda>yazilim guncellestirme>denetle. Diyince guncelleme cikiyormu?Kac gunde bir sarj ediyorsun.
onceden yoktu simdi baktim 50 mblik bi guncelleme var birazdan indirecem,Ayarlardan>cihaz hakkinda>yazilim guncellestirme>denetle. Diyince guncelleme cikiyormu?Kac gunde bir sarj ediyorsun.