Öneri Samsung Galaxy Tab 3 8 inç Türkçe Video İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

İncelemeyi beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Can Devecioğlu

Can Devecioğlu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Tab 3 8 inç Türkçe Video İncelemesi
İncelemelere devam ediyoruz Bu videoda da Samsung Galaxy Tab 3 8.0 3G SM-T312 yani SIM kartlı Galaxy Tab 3'ü inceledik. Yorumlarınızı bekliyorum

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Guzele benzio ama tabi gonul note 10 u cekio :)

• Beğen
Tepkiler: Can Devecioğlu
The SLayeR

The SLayeR

Üye
evet bencede ama asus nexus 7 ikinci nesil hos değilmi hem güncelmme destegide var :)

• Beğen
Tepkiler: Can Devecioğlu
Can Devecioğlu

Can Devecioğlu

Üye
    Konu Sahibi
evet bencede ama asus nexus 7 ikinci nesil hos değilmi hem güncelmme destegide var :)

Nexus adını taşıyan tüm cihazlar harika ama 7 inç bana biraz küçük geliyor açıkcası 8 olunca oran değiştiği için daha uygun görünüyor.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
7 ile 8 cok fark ediomu yha ? evet 7 banada kucuk gelio

Can Devecioğlu

Can Devecioğlu

Üye
    Konu Sahibi
7 ile 8 cok fark ediomu yha ? evet 7 banada kucuk gelio

Kesinlikle büyük fark ediyor. Çünkü ekran çözünürlüğü oranı değişiyor. Şimdiye kadar 3-4 tane Çin malı 7 inç tablet kurcaladım. Nexus 7'nin ilk nesli elimden geçti. Daha sonra iPad mini kullandım.

Çin malı küçükler ve Nexus 7 malum 7 inç
iPad mini 7.9 inç
Galaxy Tab 3 8 inç

iPad mini ile Galaxy Tab 3 8 arasında bile kullanımda sıkıntı yok ama şöyle elinize alıp baktığınızda 0.1 inçlik farkın değişen oran sebebiyle etkisini görüyorsunuz. 0.1 inç bile etki ediyorsa 7 inç ile 8 inç arasındaki farkı siz düşünün.

7 inçte PDF okumak zulüm geliyor bana ama iPad mini ve Galaxy Tab 3 en ideal boyut. Tabii tüm gün 9.7 inç iPad veya 10.1 inçlik diğer Android tabletler taşımayı göze alabiliyorsanız (ki bence çanta kullanmayan biri için oldukça zor) alın derim.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Kesinlikle büyük fark ediyor. Çünkü ekran çözünürlüğü oranı değişiyor. Şimdiye kadar 3-4 tane Çin malı 7 inç tablet kurcaladım. Nexus 7'nin ilk nesli elimden geçti. Daha sonra iPad mini kullandım.

Çin malı küçükler ve Nexus 7 malum 7 inç
iPad mini 7.9 inç
Galaxy Tab 3 8 inç

iPad mini ile Galaxy Tab 3 8 arasında bile kullanımda sıkıntı yok ama şöyle elinize alıp baktığınızda 0.1 inçlik farkın değişen oran sebebiyle etkisini görüyorsunuz. 0.1 inç bile etki ediyorsa 7 inç ile 8 inç arasındaki farkı siz düşünün.

7 inçte PDF okumak zulüm geliyor bana ama iPad mini ve Galaxy Tab 3 en ideal boyut. Tabii tüm gün 9.7 inç iPad veya 10.1 inçlik diğer Android tabletler taşımayı göze alabiliyorsanız (ki bence çanta kullanmayan biri için oldukça zor) alın derim.

aslında tablet alacaktım laptop aldım ama nedense tabletler cok hosuma gdiyor

avast

avast

Üye
Exper easypadt8q incelemeniz varmi nette bulamadim hic bi sekilde

Üst Alt