Samsung, Galaxy S8 için İlk Tanıtım Videosunu MWC 2017'de Yayınlayabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy S8 için İlk Tanıtım Videosunu MWC 2017'de Yayınlayabilir


Samsung, yaklaşmakta olan MWC 2017 için 26 Şubat'ta Barselona'da bir basın toplantısı düzenleyeceğini resmi olarak açıklamıştı. Samsung Mobile başkanı, Galaxy S8'in MWC 2017'deki şovun yıldızı olmayacağını zaten doğruladı çünkü şirket zaman kazanmayı ve piyasaya çıkmadan önce Galaxy S8'i her şeyi ile iyice test etmek istiyor
Samsung'un MWC 2017'de düzenleyeceği tanıtım etkinliğinin Galaxy Tab S3 ile ilgili olduğu, basın davetiyesinde ortaya çıkmıştı. Samsung Galaxy Tab S3 hakkında, 9,6 inç AMOLED 2,048 x 1,535 piksel çözünürlükte ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 13MP ana kamera, LTE ve Wi-Fi bağlantı özellikleri için söylentiler dolaşıyor.

Yeni de Samsung'un 2017 amiral gemisi Galaxy S8'in bir görüntüsünü görebilme şansımız olacak gibi görünüyor. Güney Kore merkezli kaynaklardan gelen yeni söylentiler, Samsung'un Galaxy S8'in Tasarımı ile ilgili yaklaşık bir dakikalık bir videonun MWC 2017 kapsamında düzenlenecek Galaxy Tab S3 tanıtım etkinliğinde gün yüzüne çıkacağına işaret ediyor.

Samsung'un duyurusu yaklaşan yeni cihazlarına yönelik bu tarz teaser yayınlaması alışılmadık bir durum değil. Samsung geçtiğimiz yıl Gear S3 akıllı saatin bir teaserını geçen yıl UNPACKED etkinliğinin sonunda Barcelona'da yayınlamıştı.

MWC 2017 yaklaşıyor ve Teknoloji dünyasının kalbinin attığı bu büyük şovda yapılacak tanıtımları anlık olarak sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalın..
 


Üst Alt