Samsung Galaxy SII'ye Rootsuz Beats Audio Yükleniyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SII'ye Rootsuz Beats Audio Yükleniyor mu ?
arkadaşlar samsung galaxy s2 cihazıma beats audio portunu yüklemek istiyorum ama daha önce 2-3 konuda root gerektiğini söyleyenler oldu ve bende garantiyi falan hiçe sayaraktan beats audio portunu yüklemeye karar verdim beats ın 25 TL ye orijinal kulakiçi kulaklığını buldum birde yanında onu alacağım çok daha güzel olacak ama bu port işinden anlamıyorum birde geçen gün kardeşime telefon bakarken ace gördüm rootluydu fakat çok ağırdı acaba root işlemi cihazı yavaşlatıyor mu ?

veya bu işlem rootsuz yapılabilirmi yapılırsa çok daha iyi olur hem cihazımda garantidende çıkmamış olur anlatımı yapacak arkadaş isterse yeni bir konu açıp adam akıllı anlatım yaptıktan sonra buradan bana linkini verirse çok daha iyi olur şimdiden yardımlarınızı bekliyorum...

birde bu root işleminin cihaza zararı varmı varsa neler ?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
25tl mi asdasdasdas qwerqwerqwerqwer bi dakika kopuyorum :D
25 tlye kablosunu alamazsın kardeş fena kazıklanmışsın sen :D
adam gitsin 399tl lik kulaklığı sana 25tl ye versin var arkadaş :D

klongs

klongs

Üye
rootsuz olmaz 25 tlye orjinal bulman imkansız replikadır o

PriZm

PriZm

Üye
25 tl ha :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
abcçdefgğhiıjklmoörsştuüvyz
(Random gülerken alfabeyi yazmışım :kop2:)

25 lira ha! O da porttur, ROOT gerektirir :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
25tl mi asdasdasdas qwerqwerqwerqwer bi dakika kopuyorum :D
25 tlye kablosunu alamazsın kardeş fena kazıklanmışsın sen :D
adam gitsin 399tl lik kulaklığı sana 25tl ye versin var arkadaş :D

henüz almadım

- - - Eklendi - - -

rootsuz olmaz 25 tlye orjinal bulman imkansız replikadır o

bu ilandaki kulaklığın aynısı sadece 25 TL ye satılıyor ne biliyim kutusu mutusuda aynı almasam mı ki :ağlarım: alacağım yerde güvendiğim biryer orijinal dediler bunlar kulakiçi olduğundan uygunmuş galiba bende tam olarak bilmiyorum

şu port olayını detaylı olarak anlatabilirmisin ? root işlemiyle beraber :sirit:

- - - Eklendi - - -

abcçdefgğhiıjklmoörsştuüvyz
(Random gülerken alfabeyi yazmışım :kop2:)

25 lira ha! O da porttur, ROOT gerektirir :ehe

link verdim onlardan bakarsanız sevinirim :D bende inanmadım ilk gördüğümde

klongs

klongs

Üye
replika onlar

klongs

klongs

Üye
imkansız maliyeti 25 tlden fazladır onun replikasını normalde 150tlye satıyorlar

blacktalon

blacktalon

Üye
18 islemde yuzde 87 bence guvenme pek

blacktalon

blacktalon

Üye
Internetten almiyacagim zaten,buradan alacam bu kulakliklarin orijinal olup olmadigini nasil anlayabilirim ?

netten alırsan cok zor anlaman fiyattan anlarsın belki ve bilgilerine bakarsan orjinal mi degil mi az cok anlarsın nerden gelmis aracısı orj. Distributor mu bakman lazım ben tam anlamıyorum kulaklıktan

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığı aldım arkadaşlar kulaklığı kulağıma taktım ve bir müzik açtım böyle berbatlık olmaz dedim içimden s2 nin kendi kulaklığı daha iyi dedim aldığım yere gittim geri alırmısınız dedim aksesuarlarda değişim yok dedi sonra arkadaşım bana 25 TL ye ver dedi sıfır sayılır o dedi bende verdim gitti ama şimdi ben o adamdan birdaha birşey alırmıyım ? almam çünkü o bana onu orijinal diye sattı bende orijinal dedi diye aldım ama %90 sahteydi berbat bir ses deneyimi vardı anlatamam yani hani eskiden 1 TL ye radyolar satılırdı hatırlarsınız belki kutusundan simsiyah bir kulaklık çıkardı kötü hani onun sesi daha iyidir diyebilirim yani alan arkadaşıma dedim sesi böyle diye o olsun ben onu hava atmak için alıyorum dedi bende tamam diyip gönderdim :ehe

klongs

klongs

Üye
25 tlye orjinal mı beats kulaklıkmı aldın

amcalu1

amcalu1

Üye
80 dolara ebay den aldm böyle bir ses yok şimdi bunu satıp stüdyo tip alcam satım sana :D

SilentOne

SilentOne

Üye
25 tl ye beats he ya şirket batıyordur kesin şirket batıyordur kulaklıqın maliyeti 25 tl den fazla

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bende 2. el bi sensationın kulaklığını 80 liraya aldım. süper :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt