avcitalip
Üye
Samsung Galaxy SII'ye Rootsuz Beats Audio Yükleniyor mu ?
arkadaşlar samsung galaxy s2 cihazıma beats audio portunu yüklemek istiyorum ama daha önce 2-3 konuda root gerektiğini söyleyenler oldu ve bende garantiyi falan hiçe sayaraktan beats audio portunu yüklemeye karar verdim beats ın 25 TL ye orijinal kulakiçi kulaklığını buldum birde yanında onu alacağım çok daha güzel olacak ama bu port işinden anlamıyorum birde geçen gün kardeşime telefon bakarken ace gördüm rootluydu fakat çok ağırdı acaba root işlemi cihazı yavaşlatıyor mu ?
veya bu işlem rootsuz yapılabilirmi yapılırsa çok daha iyi olur hem cihazımda garantidende çıkmamış olur anlatımı yapacak arkadaş isterse yeni bir konu açıp adam akıllı anlatım yaptıktan sonra buradan bana linkini verirse çok daha iyi olur şimdiden yardımlarınızı bekliyorum...
birde bu root işleminin cihaza zararı varmı varsa neler ?
veya bu işlem rootsuz yapılabilirmi yapılırsa çok daha iyi olur hem cihazımda garantidende çıkmamış olur anlatımı yapacak arkadaş isterse yeni bir konu açıp adam akıllı anlatım yaptıktan sonra buradan bana linkini verirse çok daha iyi olur şimdiden yardımlarınızı bekliyorum...
birde bu root işleminin cihaza zararı varmı varsa neler ?

)
alacağım yerde güvendiğim biryer orijinal dediler bunlar kulakiçi olduğundan uygunmuş galiba bende tam olarak bilmiyorum

orijinal dediler bana