Samsung Galaxy SII'mi Aldım Bazı Sorularım var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
iyide bende oyle bir secenek yok benim telefonun recovrysi babaminkiyle farkli gerci babamdada yok dun aksam beats audio yuklemeye calistim nasil yukleneceginide anlamadim

- - - Eklendi - - -

Birde dun aksam yukledigim bircok oyun donuyor ve bazilari 1-2 kere oynandiktan sonra Acilmiyor nedendir sizce?

TheMadness

TheMadness

Üye
iyide bende oyle bir secenek yok benim telefonun recovrysi babaminkiyle farkli gerci babamdada yok dun aksam beats audio yuklemeye calistim nasil yukleneceginide anlamadim

- - - Eklendi - - -

Birde dun aksam yukledigim bircok oyun donuyor ve bazilari 1-2 kere oynandiktan sonra Acilmiyor nedendir sizce?

Cwm kur wipe dalvik wipe cache wipe data yap

klongs

klongs

Üye

onun için root yapman gerekir

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
onun için root yapman gerekir

olsun be abim garantilik bir durum olursa rom atarken yarıda kabloyu çıkartırım kiesten yazılım atarken oldu derim bu konuda benim bir problemim yok birde bu root işini yaptıktan sonra mağazadan bedavaya dosya indirilebiliyormu (jailbreak gibi)

- - - Eklendi - - -

Cwm kur wipe dalvik wipe cache wipe data yap

Cwm ne birde bende recovry menüsünde çok az şey var

klongs

klongs

Üye
rootsuzda yüklersin

- - - Eklendi - - -

teli bozmuştum kiesten güncelleme yapıyordum kablo çıktı bozuldu dedim tamir ettiler

- - - Eklendi - - -

Cwm ne birde bende recovry menüsünde çok az şey var

root yapınca bütün yazılar çıkar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
rootsuzda yüklersin

- - - Eklendi - - -

teli bozmuştum kiesten güncelleme yapıyordum kablo çıktı bozuldu dedim tamir ettiler

- - - Eklendi - - -

root yapınca bütün yazılar çıkar

ne olacak hocam :D aynı şey kiesten birsürü kullanıcının başına gelmiştir bunu ispatlayamazlar ki :naughty:

şu rootu 4.0.4 ten sonra yapasım var ama beats'ı bekliyecem biraz ama şu jelly bean ıda beklemek geçiyor içimden bu root'u yapınca ne gibi artılarım olur ?

klongs

klongs

Üye
​sisteme istediğin gibi müdahele edebiliyorsun

klongs

klongs

Üye
yok onu hiç bi osda yapamazsın

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yok onu hiç bi osda yapamazsın

tüh :D neyse ne yapalım apk yi internetten bulabiliyorum ama onlardada biraz problem yaşıyorum yeni açtığım konu bununla ilgili zaten oradan devam edebiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt