MrCommanDTr
Emekli Yönetici
iphone da gorilla glass yok.. başka bircam vardı ama adını hatırlayamadım,şimdi
Helikopter camı variphone da gorilla glass yok.. başka bircam vardı ama adını hatırlayamadım,şimdi
iphone da gorilla glass yok.. başka bircam vardı ama adını hatırlayamadım,şimdi
Corning Gorilla Glass dı sanırımGerilla var.
Corning Gorilla Glass dı sanırım
Dedim ya helikopter camı diyeŞimdi baktım dâ gorilla değilmiş ben gorilla de biliyordum . Tren ile ilgili bişey cami
ondan derken hangisindenHah iste ondanyine costrmussun
Hizli tren cami
S2de gorilla var.sayın talip bey siz bence ne dediğinizi bilmiyorsunuz s3 gorilla glas ekranı var s2 normal ayıpdır günahtır bilgisiz haber vermek kötüdür
- - - Eklendi - - -
haha adama bak gerilla var diyiyor gerilla pkklıların aralarında konuştukları bişi hehe hihi
s2 şuana kadarki en sağlam akıllı telefon. s3ün problemi yanlardan düşünce ortaya çıkıyo. onuda becermek biraz zor olur heralde ben gözüm gibi bakıyom şahsen
s2 şuana kadarki en sağlam akıllı telefon. s3ün problemi yanlardan düşünce ortaya çıkıyo. onuda becermek biraz zor olur heralde ben gözüm gibi bakıyom şahsen
sayın talip bey siz bence ne dediğinizi bilmiyorsunuz s3 gorilla glas ekranı var s2 normal ayıpdır günahtır bilgisiz haber vermek kötüdür
- - - Eklendi - - -
haha adama bak gerilla var diyiyor gerilla pkklıların aralarında konuştukları bişi hehe hihi
En sağlam akıllı telefon,Lumia900 kardeşim
S2 yi yere carptim cizik bile olmadi ama Lumia yi deneme firsatim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?