avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
kenarlara yakın biyerden çarpmadigi surece sorun yok
benin orta taraflara kaç kere düştü cizik yok
- - - Eklendi - - -
h.o simdiden
sağol kardeşim yurt dışından gelen cihazlar kayıt yaptırmadan kaç gün açık kalabiliyor ? bir bilgin var mı ?
Uyarı mesajı gelene kadar kullan ben almanyadan getirdiğim telefon 5-6 ayda mesaj hiç gelmedi ama sonrası için bişey diyemem.Hayırlı olsun bu arada.Ekran işinde çok türlü söylentiler var ama belirsizliği uzmanlar test labaratuarlarında şu an test ediyor.Bana kalırsa bu işte tasarım sorunu var.
o estetik gösteriyor ama. çerçevenin ince olması yanisağolasın,pasaport kaydı belki biraz uzayabilirde o yüzden sordum
benim s3 Almanya'dan babamın arkadaşının akrabasıyla zonguldak'ın çaycuma ilçesine gelecek bende onu oradan alacağım,dün akşam uçağa biniyordular en son şuanda gelmiştirler büyük ihtimalle duruma göre pazartesi günüde elime geçebilir
kesinlikle oraya bir çerçeve gelmesi gerekiyor s4 de bence bu sorun çözülür
o estetik gösteriyor ama. çerçevenin ince olması yani
Ekran boyutu cok buyuk ve dogal olarak basinca karsi cok dayanikli degil. Dikkatli kullanmak ve kap kullanmanin disinda baska bisey yapilamaz sanirim
Kılıf ile kullanacaksın cok guzel bir tasarimi var s3 un dayaniksiz olmasi gulun dikeni zatenbir de buyuk bir ekran ve basinca karsı biraz dayaniksiz tasarima sahip
Peki jelatin engellemezmi kırılmayı yani en azından biraz daha sağlamlaştırmazmı
Aynen köşeler riskliEkran köşelere çok yakın ve zaten en zaaf noktaları orası. Arkadaşıma sordum cepte sorun oluyo mu diye anca namaz kılarken oldu dedi sıkıntı yok
Bu youtube daki videolara pek inanmayın . Gecen hafta bandırma feribotundan yenikapıya gecerken telofonu feribotun merdivenlerinden dusurdum 3-4 basamak seke , seke dustubi korkuyla yerden aldım ; sadece arka kapakta kılcal bir cizik olusmustu ekran dan kimsenin suphesi olmasın bence ; egerki o ekran gorilla olmasaydı tuzla buz olurdu.........
Bu youtube daki videolara pek inanmayın . Gecen hafta bandırma feribotundan yenikapıya gecerken telofonu feribotun merdivenlerinden dusurdum 3-4 basamak seke , seke dustubi korkuyla yerden aldım ; sadece arka kapakta kılcal bir cizik olusmustu ekran dan kimsenin suphesi olmasın bence ; egerki o ekran gorilla olmasaydı tuzla buz olurdu.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?