Samsung Galaxy SIII'te Bu Güç Tüketiminin Sebebi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII'te Bu Güç Tüketiminin Sebebi ?
arkadaşlar cihazıma otg kablosu yardımı ile 'tan telefonuma giriş yapabiliyorum fakat bildiğiniz gibi ekran çalışmıyor çünkü kırık her neyse pil'e girdiğimde ekranın çalışmadığı halde %59 şarj yediğini gördüm ve sonra merak ettim bu sabah konuyu açtım

Ekran her daim çalışır kablosunu sökmedikçe...Ancak çalışması güzel bişi değil kötü bişi acayip radyo aktif enerji yayar + telefona zararda verebilir, benden tavsiye yaptırıncaya kadar pilini sök kenarda dursun

- - - Eklendi - - -

Ayrıca uzak girişi nasıl yaptığını paylaşırsan iyi olur gibime geliyor

Konu Sahibi

doğru diyorsun,android genel bölümüne bir konu açıyım,pil içinde durduğunda %100'den %94'e inmişti söktüm şimdi zarar vermesin

Uruloki

Üye
Talip sen ne zaman yaptiracaksin telefonu?

PriZm

Üye
Bence ekran bozuk olduğundan saçmalıyor ve yanlış ölçüm yapıyor

Uruloki

Üye

bilmiyorum abim ya,para biriktiriyorum işte belki satabilirim telefonu satarsam başka cihazlar deneyeceğim

- - - Eklendi - - -

videolu anlatım yaptım reyiz

Ne kadar ki tamir ücreti ayrıca o halde nasıl satmayı planliyorsun

Konu Sahibi
Bence ekran bozuk olduğundan saçmalıyor ve yanlış ölçüm yapıyor

belki ama şarj telefon kapalıyken ve batarya içindeyken 1 günde 100%'den %94'e düştü

- - - Eklendi - - -

Ne kadar ki tamir ücreti ayrıca o halde nasıl satmayı planliyorsun

Tamir ücreti samsung servisinde 600 TL ama 400 TL'ye kadar ekran bulabiliyorsunuz(Gittigidiyor,Sahibinden gibi sitelerden),normal tamirciler 500-550 TL arası fiyat veriyorlar

PriZm

Üye

belki ama şarj telefon kapalıyken ve batarya içindeyken 1 günde 100%'den %94'e düştü
O da doğru.o zaman geriye tek doğru seçenek kalıyor o da,
ekran ölü,ve artık nasıl tabir edilir bilmiyorum ama voltaj sızdırması yapıyor ve max güç tüketiyor

Konu Sahibi

O da doğru.o zaman geriye tek doğru seçenek kalıyor o da,
ekran ölü,ve artık nasıl tabir edilir bilmiyorum ama voltaj sızdırması yapıyor ve max güç tüketiyor

Kısaca Ark Yapıyor diyebiliriz (elektriksel terimdir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...