Galaxy S8'in tasarımı ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8'in tasarımı ortaya çıktı
Samsung'un yeni Galaxy S8 amiral gemisinin tasarımı, bir koruyucu kılıf üreticisi üzerinden ortaya çıktı.




Bu ay başında suya dayanıklı yapısı ile Galaxy A (2017) modellerini resmi olarak duyuran Güney Kore devi Samsung, yine bu ay içerisinde Galaxy C5 Pro ve Galaxy C7 Pro adındaki akıllı telefon modellerini gün yüzüne çıkartacak.



Gelecek dönemde duyurulacak cihazların başında da Galaxy S8 geliyor. Bu yeni cihaz firmanın yeni amiral gemisi olacak ve ayrıca bu akıllı telefonun büyük ekranlı versiyonu da aynı anda duyurularak, pazara sunulacak.

Galaxy S8 merakla beklenirken, cihaz hakkında bilgiler, iddialar da gelmeye devam ediyor. Çoğu zaman koruyucu kılıf üreticilerinin ürünlerinin render görselleri üzerinden bazı duyurulmamış cihazların tasarımına dair bilgiler gelmişti. Şimdi de Galaxy S8 için Ghostek tarafından üretilen koruyucu kılıf render görselinde Galaxy S8 ortaya çıktı.

Yayınlanan görsele bakacak olursak eğer, koruyucu kılıf, oldukça koruyucu bir yapı ile geliyor. Cihaza bakacak olursak eğer, kavisli ekran yapısı Galaxy S8 için dikkat çekerken, ön tarafta altta fiziksel Home butonu yer almıyor ve onun yerinde Samsung yazısına yer verilmiş. Ayrıca yüksek ekran / gövde oranı da geliyor. Bu da daha küçük bir gövde de daha büyük bir ekran anlamına geliyor.

Diğer taraftan arka tasarıma baktığımızda ise klasik Samsung kamera tasarımı ve yerleşimi görülmekte. İlginç olan nokta ise LED flaşın yer almaması. Büyük ihtimalle kameranın üst kısmında biraz daha yukarı da bulunabilir.
Galaxy S8'in tasarımı ortaya çıktı
 


Üst Alt