Galaxy S8 Plus koruyucu kılıf tasarıma dair bilgiler sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S8 Plus koruyucu kılıf tasarıma dair bilgiler sunuyor
Samsung, 2017'de yeni modellerini sunmaya çoktan başladı. GalaxY A (2017) serisi başta olmak üzere bazı modeller gün yüzüne çıkarken, kısa zamanda duyurulacak en önemli iki modeli ise Galaxy S8 ve Galaxy S8 edge olacak.



Kısa bir süre önce Güney Kore devi firma Galaxy S8 isminin marka tescilini gerçekleştirdi ve yeni amiral gemisinin bu isim ile geleceğini biliyoruz. Daha büyük olan model ise Galaxy S8 edge ya da daha farklı bir takı ile sunulabilir.

Cihazlar hakkında bilgiler de gelmeye devam ederken, bir süredir Galaxy S8'e ait olduğu kaydedilen bazı görseller gelirken, ayrıca koruyucu kılıf üreticilerinin render görselleri üzerinden de bazı bilgiler geliyor.



Galaxy S8 edge'ye bakacak olursak eğer, bu akıllı telefonun da yeni bazı koruyucu kılıf görselleri ortaya çıktı. Teknik resim çizimleri olarak görünen bu yeni görseller de Galaxy S8 edge'nin nasıl bir tasarım ile sunulacağına dair ipuçlarına ulaşmak da mümkün.

Baktığımızda kamera boşluğu Galaxy S8'e göre daha geniş ve uzun olarak görülmekte. Bu da çift kameranın bu bölgeye sığabileceği anlamına geliyor. Diğer taraftan Samsung'un yeni akıllı sesli kişisel asistanı Bixby'e ait bir düğme de cihazda yer almakta. Güç tuşu cihazın sağ tarafında yer alıyor.



Alta baktığımızda ise 3.5mm kulaklık girişi, USB Type-C bağlantısı görülmekte. Galaxy S8'de stereo hoparlör yer alırken, baktığımızda Galaxy S8 edge'de ise üstteki hoparlör görsellerde yer almıyor.
 


Üst Alt