Uruloki
Üye
4s olduğu içinama buda s3 daha üstün olduğu yerlerde var ama s3 ün de daha üstün olduğu yerler var
kısacası s3 ten memnunum
- - - Eklendi - - -
Anlatıma teşekkür edenlerepop-up programla ne kadar stabil olur acaba onuda merak ettim ?
bu arada beyler apkmania.com'a ne olmuş bilen var mı ? çöktü sanırım
- - - Eklendi - - -
güzel güzel dediğim gibi s2 nin yenilenmiş versiyonu çoğu şeyi neredeyse aynı
- - - Eklendi - - -
üniversite'de telefonu yine değiştireceğim için ve 2 yıl boyunca çıkan oyunların tümünü açacağını sandığım için özellikle one x i tercih etmedim birde batarya sorunu var onların 1600 küsür mAh tı yanılmıyorsam hemde sökülemiyorama s3 te 2100 mAh hemde sökebiliyorsun
- - - Eklendi - - -
sağol
2 sene boyunca çıkacak oyunları oynayacağını dusundugun için one x almadın demek tam bir komedi benchmarkla bakmaya devam et one x in batarya 1800 mAh bu arada
Hasan imzana şöyle şekilli bi One X koyuver artık
Hasan imzana şöyle şekilli bi One X koyuver artık
Koyucam abi ama net yok cepnet sagolsun giriyoruz
Ve talip eğer öyle yazarsan sorun yok ama su an sgs bile oyunları calistirabiliyorsa böyle yazmam yanlis misal benchmark dedin yarın adreno 320li cihazlar çıkacak millet ooooo uçuyor kaçıyor önemli olan o değil benchmarkla sacmaladigi şöyle kanitlayabilirim bariz şekilde gsmarena hem ics stok hemde jb stok s3 e bench yapmış bir tek sunspider daha iyi sonuç veriyor onunda güçle.alakası yok sistemle alakası var isteyen gsmarenadan bakabilir yani benchmarkla demeyin bana ve yine tegra 3 bataryadada en iyisi fakat yazılım desteği misal s3 dört çekirdek çalışırken tüm işlemlerde one x sallama işlemlerde 1.5ghz tek çekirdek az güç isteyenlerden 1.4ghz çift çekirdek en fazla guc isteyenlerde 1.2 ghz çalışıyor ama sistem saçma olunca kullanamıyor tabi bunu ki romlar ve kerelerle az çok düzelen bir durum bu
birde hTC lere güncelleme geç çıkıyor ICS'i daha yeni aldılar
Koyucam abi ama net yok cepnet sagolsun giriyoruz
Ve talip eğer öyle yazarsan sorun yok ama su an sgs bile oyunları calistirabiliyorsa böyle yazmam yanlis misal benchmark dedin yarın adreno 320li cihazlar çıkacak millet ooooo uçuyor kaçıyor önemli olan o değil benchmarkla sacmaladigi şöyle kanitlayabilirim bariz şekilde gsmarena hem ics stok hemde jb stok s3 e bench yapmış bir tek sunspider daha iyi sonuç veriyor onunda güçle.alakası yok sistemle alakası var isteyen gsmarenadan bakabilir yani benchmarkla demeyin bana ve yine tegra 3 bataryadada en iyisi fakat yazılım desteği misal s3 dört çekirdek çalışırken tüm işlemlerde one x sallama işlemlerde 1.5ghz tek çekirdek az güç isteyenlerden 1.4ghz çift çekirdek en fazla guc isteyenlerde 1.2 ghz çalışıyor ama sistem saçma olunca kullanamıyor tabi bunu ki romlar ve kerelerle az çok düzelen bir durum bu
kessinlikleAdam haklı Talip dağılıyoruz hadi
- - - Eklendi - - -
ben android konusunda güncellemenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum çünkü güncellemeden önce custom romu geliyor zaten hem daha iyi romlar
Bootloader olmasa gomecem cm10 ve özel kernelini o zaman benchmark görür millet youtube da bu iki bilesenle onune çıkan cihazı eziyor ışte hep optimizsazyon diyoruz ya hep bu
Bootloader olmasa gomecem cm10 ve özel kernelini o zaman benchmark görür millet youtube da bu iki bilesenle onune çıkan cihazı eziyor ışte hep optimizsazyon diyoruz ya hep bu
katılıyorumama cihazım garanti dışı kalıyor yoksa ben bir saniye bile durmam 5800'ımın garantisi bitince direk romları gömmüştüm mesela ona hatta brick bile etmiştim romu tekrar yükleyerek düzeltmiştim ama c6 fw leri neydi be o günler 100 MB lık dosyalar yarım saatte inerdi 512 kb/s internetle
sonuç olarak one x daha güçlü onu kabul ediyorum o konuda dağılalım ama dediğim özellikler yok
- - - Eklendi - - -
evetone x ler en fazla kaç ghz'yi görüyorlar oc ile ? ben 1.9 GHZ s3 görmüştüm benchmarkta
kırılmıyor mu bootloader ?
1.7 ghz ama öyle ki su an gpu 416mhz ye ayarlı tegra 3 fabrika çıkış 520(ki bunu normal cpu hızı stok rom ve kernelle 520mhz de çalışan gpu yu glbenchmark soktugunda 110fps veriyor ve evet eygpt screen) demek ki htc downclock yapmış adamlar bunu 600 e kadar çıkardı gerçi onlarla pek ilgilenemiyoruz malum garanti iste yoksa tablette aosp jb alpha var
Ayrıca saydigin ozelliklere gerek yok bence bi batarya değiştirilmemesi ve sd kart olayı kötü yoksa akıllı bekleme bir uygulamaya bakıyor markette var keza pop up da öyle.itiraz eden youtube tegra 3 şovlarini izlesin
tegra 3 dünyanın en iyi gpusu zaten benim için,o özellikler senin için gereksiz ama benim için gerekli beni s3 2 yıl götürmez mi ? götürür hemde rahatça götürür one x te götürür her ikiside götürür şuanda zaten bu cihazları zorlayacak oyun yok sanırım
tegra 3 dünyanın en iyi gpusu zaten benim için,o özellikler senin için gereksiz ama benim için gerekli beni s3 2 yıl götürmez mi ? götürür hemde rahatça götürür one x te götürür her ikiside götürür şuanda zaten bu cihazları zorlayacak oyun yok sanırım
Evt zorlayacak oyun yok çünkü dört çekirdek desteğine sahip oyun çıkmadıhe ışte o özellikler insandan insana degisiyor yapacak bir şey yok ama yapacak bir şey de yok ama samsung a kizginim bu ara note 2 ne yahu resmen s3 u copy yapıp fotoşok da büyütüp paste yapmışlar hatta fotoşok değil paintte yapmışlar yuh arkadaş ya
Evt zorlayacak oyun yok çünkü dört çekirdek desteğine sahip oyun çıkmadıhe ışte o özellikler insandan insana degisiyor yapacak bir şey yok ama yapacak bir şey de yok ama samsung a kizginim bu ara note 2 ne yahu resmen s3 u copy yapıp fotoşok da büyütüp paste yapmışlar hatta fotoşok değil paintte yapmışlar yuh arkadaş ya
Ozellikleri yeter is dunyasinin yeni krali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?