legolas29
Üye
-
Konu Sahibi
-
ekran zaman aşımı var dı ama artık oda yok.Mesela gözünüzü telefon'un üstünde gezdirrseniz ekran kapanmıyormuş...ben galaxy s2'den memnunum zaten çogu özelligi birbirine yakın galaxy 2 kadar tutulacağını sanmıyorum.
ekran zaman aşımı var dı ama artık oda yok.Mesela gözünüzü telefon'un üstünde gezdirrseniz ekran kapanmıyormuş...
onlar portlanır s2 ye
Cynagon mode mu adi neydi hatirlayamadim onlar portlayacaklarmis
aslına bakarsan ben s3 de daha başka yenilikler bekliyordum.İphone 5 bomba gibi gelecek bence.Grafik işlemcisi yeteceke galiba tek başına o yetebilir...onlar portlanır s2 ye
cynogen mod 9 da olacaktı da bir türlü stabil sürümü çıkmadı hep nightly
seninle aynı fikirdeyim.Birde 0.7 saniyede foto çekme özelliği filan var ama bence ben daha iyi şeyler bekliodum..İphone 5 bomba olacak bence.Valla göz takibi ve yeni multitasking harici işe yaramıyacak gibime geliyor. onları da one x e portlasalar tamaaamS3 diye herkez birbirini yedi ahanda 2 adama gibi özellik çıktı. Kablosuz şarj sanki çok önemli bişiy de gpu olarak da işlemci olarakda artık hem daha iyi gpu hemde daha hızlı işlemci de bekliyodum ama Artık ayfon 5i bekleyecez. inşallah o da hayalkırıklığı olmaz
Param olsa alırdım
hepsiburadaya gelmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne çabuk gelmiş bi yanlısın olmasın
yani ürün bilgileri ve fiyatı gelmiş onu kastettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?