avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam galaxy acein kasa degisimi bedavaydi basarida googleandroidde cok kisi degistirtti sizde bi basariya sorun
- - - Eklendi - - -
sde bedavadir belki
İlk ilandaki kapak orjinal,bence onu almalısın..Sakın ama sakın böyle bişey için telefonunu servise gönderme,ben güvenmiyorum servis elemanlarına..Senin gözün gibi baktığın telefonunu oraya buraya atabiliyorlar ve sen görmediğin için rahat oluyorsun..Çok mecbur kalmadıkça telefonunu servise gönderme..İlk ilandaki kapağı ben çok beğendim,zaten orjinal yazıyor bencede öyle..Ayırt edemedim kendi telefonumdakiyle
Garantisi olmasa bile herhangi bir Samsung yetkili servisine yolla ücretiyle değiştirt kargoya ücret ödemezsin zaten servis karşılar kapağı dışardan alacağına servisinden al daha garanti olsun.
bende senin gibi düşünüyorum,senin kapağın iç kısmını çekip fotosunu koyabilirmisin ? (kapağı çıkartıp kendi s3'ün ile çekebilirsin ) seninkinin içinde ne yazıyor merak ettimde
- - - Eklendi - - -
olmazsa Salı Günü Samsung Türkiye'yi arayıp şansımı denerim
Talip daha önce böyle bir konu daha açmıştın ve tavsiye konularını ilgili bölümlere açmalısın.
Tamam hemen atıyorum
flip cover
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Orjinal. Royal Mail Signed for ile daha önce alışveriş yaptım 4 günde elime ulaşmıştı kargo
Sağol İbrahim kardeşimde Battery Back Cover yazıyor,Türkçe Batarya arka koruyucu demek yani kapak değil buyinede yorum yazman bile yeterli
Kardeşim resimleri az önce çektim..Kapağın iç kısmında sende yazan şeyin aynısı yazıyor başkada bir yazı yok dikkatlice baktım( İşaretledim zaten yazı olan yeri )
Batarya arka koruyucu zaten arka kapak oluyor Talip
anladım kardeşim,sanırım o TIEWURA/ yazısı orijinalliğini belirtmiyor o ortadaki yazı varsa orijinal oluyor sanırım ama çakmalarında o yoktu baktıklarımda
(arka kapağı gözün gibi koru görüyorsun düştüğümüz halleri)
- - - Eklendi - - -
bunu bilmiyordum
Flip cover kullan Talip cok ve pratikler
Arkada slikon kılıf var zaten gözüm gibi bakıyorumÖnede mat ekran koruyucu yapıştırdım geçinip gidiyoruz O ortadaki yazı orjinal olup olmadığını belirtiyor bencede..Alırken ona dikkat et sadece tamamdır
Flip cover kullan Talip cok ve pratikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?