Samsung Galaxy SIII Alalı 2 hafta bile olmadı fiyat : 1.400 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII Alalı 2 hafta bile olmadı fiyat : 1.400 TL
cihazı Almanya'dan gelen akrabalarımız tarafından getirttim ve cihaz geçen hafta sanırım ayın ya 26'sı yada 27'sinde cihaz elime geçti bana pasaport kayıt masrafıyla beraber 1.300 TL ye mal oldu ve bende pasaportumuzu kullandığımız için ve ufak bir kar etmek için fiyatı 1.400 TL ye çektim cihazın üzerinde tek bir çizik bile yoktur(kılcal bile) hatta sıfırdan farksızdır iPhone 4s'lere heves ettiğim için satıyorum cihazın hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır

düşünenler ve detaylı bilgi almak istiyenler bana " 0539 332 72 10 " numarasından ulaşabilirler

Almanya'da SIII fiyatı : (inanmayanlara)

cihazda her hangi bir sorun tespit ederseniz ki edemezsiniz çünkü sorunu yok cihazımı iade alırım Türkiye'ye geldiğinde El-CD arkadaşımızla beraber sadece Türkçe rom yükledik yani cihazı Türkiye'deki S3 lerle aynı hale getirdik Türkiye'deki s3 ten tek farkı garantisi 1 yıl ve sadece donanımsal arızalar için geçerli bu garantiyi kvk sağlıyor yani güvenilir bir şirket :oke:

- - - Eklendi - - -

Not : numaraya bazen ulaşamayabilirsiniz ders çalıştığım zamanlarda telefonumu kapatıyorum çünkü facebook üzerinden ulaşmanız daha doğru olur hem herhangi bir dolandırıcılık'ta facebook'ta yazıştıklarımızda yasal bir belge yerine geçer :oke: yine siz telefonla aramayı deneyin müsayitsem eğer yüz yüze konuşmamız daha iyi olur :oke:

gogis

gogis

Üye
format neyin atarsak türkçesi gider mi

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
format neyin atarsak türkçesi gider mi

format nein derken ne demek istediğinizi anlamadım,şimdi ben cihazı aldığımda Cihaz açılınca Almanca'ydı kurulumu yaparken size dil soruyordu oradan Türkçe'yi seçip sorunsuzca Türkçe şekilde kullanabiliyordunuz fakat benim cihazı alan kişi vodafone'dan almış sanırım cihazın içinde vodafone uygulamaları vardı ve bir türlü silinmiyorlardı bende forumda konu açtım ve herkes bana rootla falan dedi bende Android 4.0.4'ün Türkiye resmi orijinal romunu kurayım'ki garantisi bozulmasın dedim ve odin'den telefona Türkiye romunu yükledik yani şuanda dediğim gibi benim SIII'ümün Türkiye'de satılan s3lerden tek farkı garantisinin 1 yıl ve donanımsal arızaları kapsaması onun haricinde cihaz üzerinde hiçbir değişiklik yok pasaport kaydını biz yaptığımız için kapanma şansı hiç yok zaten başkaları kırdırarak yapıyorlar onlar kapanabiliyor fakat benim cihazımın kapanma ihtimali yok çünkü biz yasal yollardan kayıt ettiriyoruz :oke:

- - - Eklendi - - -

Türkçe'sinin gitmesi için Romu değiştirmeniz gerekir bu durum Türkiye'den alınan s3ler içinde geçerli Türkiye'den aldığınız s3e de rom atarsanız onunda dili değişebilir

Rom = yazılım :oke:

gogis

gogis

Üye
c7 artı kaç olur acaba? C7 güzeldir :) bide taksit durumu?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
c7 düşünmüyorum ve taksit yapma imkanım yok çünkü elden satış yapacağım,fakat bir arkadaşınızın dükkanı varsa gidin ona bana 1.400 TL çek karttan de ertesi gün git 1.400 TL yi ondan al sonra parayı taksit taksit ödersin :oke:

ben iphone 4s ile takas etmek için satıyorum zaten paraya ihtiyacım olduğu için değil :oke:

gogis

gogis

Üye
hocam ne yazıkki tanıdık yer yok vede telefon için kredi çekemem :) yine de Teşekkürler hayırlı satışlar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
hocam ne yazıkki tanıdık yer yok vede telefon için kredi çekemem :) yine de Teşekkürler hayırlı satışlar

Teşekkür ederim,zaten satmaktan vazvazgeçtim denilebilir bu arada kredi kartı olmadan nasıl taksit yaptırmayı düşünüyordunuz ? :allalla:

gogis

gogis

Üye
kredi çekemem bankadan onu kastettim :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
kredi çekemem bankadan onu kastettim :)

tamam kardeşim önemli değil bende değiştirmekten vaz geçtim zaten benim cihazım gibi temiz 4s nereden bulacam diye düşündüm o yüzden satmıyorum artık teşekkür ederim :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt